Bizimle İletişime Geçin

Müzik

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı

Gökhan Türkmen, Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda kolay kolay unutulmayacak bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Events Across Turkey’in, organize ettiği konser serisi kapsamında An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, sergiledikleri rüya gibi konser performansında, binlerce kişi tüm şarkılara dev bir koro gibi eşlik etti. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Türkmen, seyircisi ile sık sık ile sıcak interaktif iletişim kurarak renkli anlar yaşattı.

Her konserinde evlenme teklifi edilmesine alışık olan Türkmen, “Aşk” şarkısını söylemeden önce Bu gece teklif yok mu?” diyerek seyircisi ile şakalaştı.

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Türkmen, “Bitmesin”, “Sen İstanbul’sun”, “Buram Buram”, “Bal”, “Mahşer”, “Büyük İnsan”, “Durum Leyla”, “Taş”, “Çatı Katı”, “Lafügüzaf”, “Aşk Lazım” gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla izleyenlerin kalplerine dokundu.

Devamını Oku
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Müzik

Lotusx’ten “Işığım Sensin” yayımda!

Lotusx’in yeni şarkısı “Işığım Sensin” ve klibi, tüm dijital platformlarda yayımda!

“Nerdesin?” şarkısıyla 40 milyon dinlemeye erişen, viral platformlarda da kayda değer bir başarı sağlayan Lotusx, “Işığım Sensin” isimli yeni teklisini yayımladı.

Son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Lotusx, kış aylarına planladığı albümün öncesinde teklilerini arka arkaya yayınlayacağının müjdesini vererek albümden “Işığım Sensin” isimli ilk tekliyi önden dinleyicilerle buluşturdu.

Son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Lotusx, alternatif pop türündeki, synthwave, R&B ve hip hop soslu şarkının söz ve bestesi Rauf Tulgar Çınar imzası taşırken, prodüktör koltuğunda ise aynı zamanda mix & mastering çalışmalarını da yapan YAGZ (Yağız Devrim) yer alıyor. Kış aylarına planladığı albümün öncesinde teklilerini arka arkaya yayınlayacağının müjdesini vererek albümden “Işığım Sensin” isimli ilk tekliyi önden dinleyicilerle buluşturdu.

Lotusx’in yeni şarkısı “Işığım Sensin” ve klibi, Warner Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayımda!

Devamını Oku

Müzik

Oktober in İstanbul, 4-5-6 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta!

Şehrin merkezinde Oktoberfest deneyimi vadeden Oktober in İstanbul için geri sayım başladı.

Bavyera’nın 200 yıllık festival ruhunu İstanbul’un merkezine taşıyan Oktober in İstanbul, 4-5-6 Ekim’de şehirde eğlencenin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park’ta! Dekorlardan kostümlere, yeme içme alanlarından kesintisiz müziğe, yarışmalardan oyunlara kadar her şeyiyle İstanbullulara, Almanya’nın en köklü ve ünlü festivallerinden Oktoberfest’i yaşatmaya hazırlanan Oktober in İstanbul’da Athena, ENGIN, Yüksek Sadakat, Ayyuka, Mirkelam, Kalben, Sattas, Emir Yargın: Klas Pop, Kolektif İstanbul, Melis Karaduman, Brek ve Paptircem’in sahne alacak. Eğlence, lezzet, müzik ve kültürel deneyimin bir araya geldiği festivalde, Viyanalı VöcklaBLECH grubu da üç gün boyunca Oktoberfest ruhuna yakışan performanslarıyla İstanbullularla buluşacak. Wonder Wheel ve URU organizasyonuyla, Bavyera Tadında katkılarıyla düzenlenen Oktober in İstanbul’un biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park’ın İstanbullulara şehrin merkezinde yüzdeyüz Oktoberfest deneyimi vadeden festivali Oktober in İstanbul için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği festival, bu yıl 4-5-6 Ekim 2024 tarihlerinde bir kez daha 200 yıllık bir geleneği İstanbul’un merkezine taşıyacak. İstanbulluların üç gün boyunca bu eğlenceli festivalin ruhuna yakışır dekor ve kostümlerin arasında sevdikleriyle birlikte müziğin, tematik yeme-içme alternatiflerinin ve festival oyunlarının tadını çıkarırken Oktober in İstanbul, sevilen sanatçıların konserleriyle ve konser öncesi hareketli DJ performanslarıyla daha da renklenecek.

Nefesli çalgıları rock müzikle harmanladıkları tarzlarıyla tanınan Viyanalı parti grubu VöcklaBLECH, üç gün boyunca eğlenceli ve enerjik performanslarıyla Oktoberfest ruhunu yaşatmak için festival sahnesinde olacak.

4 Ekim Cuma günü Türk rock müzik tarihinin en kökü gruplarından Athena, her zamanki enerjik sahne performanslarıyla Oktober in İstanbul sahnesinde olacak. Öncesinde Türkiye psikedelik müziğini funk, dub, arabesk ve Afrobeat gibi türlerle harmanlayan Ayyuka ve eğlenceli performansıyla, reggae, caz, ska, dub ve rock formlarını bir potada eritebilmeyi başaran Sattas gruplarının sahne alacağı günün açılışını ise güçlü sesi, müziği ve özgün görsel dünyasıyla öne çıkan Melis Karaduman yapacak.

Festivalin ikinci gününde, 5 Ekim Cumartesi günü, Alman-Türk indie rock’ını psychedelic rock ile başarıyla buluşturan ENGIN grubu heyecan verici çok kültürlü müziğini KüçükÇiftlik Park’ta dinleyicilerle paylaşacak. Öncesinde, şarkıları ve tarzıyla pop müziğin fark yaratan yıldızlarından Mirkelam’ın ve “Klas Pop” projesiyle Emir Yargın’ın İstanbullularla buluşacağı sahnenin bir diğer konuğu ise darkwave, synthpop, dreampop ve daha birçok türü birleştiren nadide tarzıyla Brek olacak.

6 Ekim Pazar günü ise Oktober in İstanbul’da ülkemizin en köklü gruplarından Yüksek Sadakat; muhteşem sesi ve benzersiz besteleriyle her şarkısında insanı bambaşka diyarlara götüren Kalben; yerli sahnenin en eğlenceli gruplarından Kolektif İstanbul ve eğlencesi, enerjisi ve doğallığıyla özellikle genç neslin hayranlıkla takip ettiği Paptircem sahne alacak.

Wonder Wheel ve URU organizasyonuyla, Bavyera Tadında katkılarıyla düzenlenen Oktober in İstanbul’un kapı açılış saati 14.00. Festivalin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com