Bizimle İletişime Geçin

Sinema

Çakallarla Dans 7 geliyor

Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ‘Çakallarla Dans 7’ filminin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da başladı.

Yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ‘Çakallarla Dans 7’ filminin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da başladı. İstanbul’un ardından filmin yeni macerası için rotayı İzmir’e çeviren ekip eğlenceli bir atmosferde çekimlerine devam ediyor.

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan ve 2010 yapımı ilk filmden bu yana

gişe rekorlarına imza atan ‘Çakallarla Dans’, yedinci filminde de iddiasını sürdürüp sinema salonlarında kahkahaların yankılanmasına sebep olacak. 

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzalı senaryodan çekilen filmin kadrosunda Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Diren Polatoğulları, Rojda Demirer, Doğukan Polat, Ege Kökenli, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yer alıyor.

‘Çakallarla Dans 7’, 6 Aralık’ta sinemalarda…

Devamını Oku

Sinema

Wonka ve Aquaman and the Lost Kingdom BluTV’de

Timothée Chalamet’li ‘Wonka’ ve Jason Momoa’lı ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ filmlerinin fantastik dünyaları BluTV’de açılıyor.

BluTV, tüm dünyada büyük heyecan yaratan filmleri, sinemadaki vizyon dönemlerinin ardından ilk kez kullanıcılarıyla buluşturuyor. Timothée Chalamet’li ‘Wonka’ ve Jason Momoa’lı ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ filmlerinin fantastik dünyaları BluTV’de açılıyor.

WONKA (İlk kez ve sadece BluTV’de): Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını açmaktır. Ancak onun hayallerine giden yolun önünde büyük bir engel vardır. Güçlü çikolata karteli, eksantrik Wonka’nın önüne pek çok zorluk çıkarır. Kartelin izni olmadan hiçbir şey yapamayan Wonka, bu durumun kendisine engel olmasına izin vermez. Küçük Noodle ve Umpa Lumpaların da desteği ile Wonka, çikolatalarının insanlara ulaşması için her yolu dener.

‘Aquaman and the Lost Kingdom’ (İlk kez ve sadece BluTV’de): İlk karşılaşmalarında Aquaman’i yenmeyi başaramayan ve intikam almaya kararlı olan Black Manta, onu sonsuza dek alt edebilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Artık daha güçlü olan Black Manta’nın elinde kötücül bir gücü açığa çıkaracak efsanevi Black Trident vardır. Güçlü bir düşmanla karşı karşıya olan Aquaman, onu yenebilmek için Atlantis’in eski kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile ittifak kurmaya karar verir. İki üvey kardeş, krallıklarını koruyup, dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarmak için bu süreçte anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

Devamını Oku

Sinema

Uğur Yücel, Mehmet Özgür ve Derya Alabora aynı filmde

Trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesi anlatan ‘Aşkın Dünkü Çocukları’nda başrolleri Uğur Yücel, Derya Alabora ve Mehmet Özgür paylaşıyor.

CineGenna Pictures yapımı, ‘Aşkın Dünkü Çocukları’ filminin çekimleri başladı. Efsane isimleri bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda Levent Onan otururken A.Selim Tuncer yapımcı, Esra Seyrekbasan yaratıcı yapımcı görevlerini üstleniyor.

Trajikomik, sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesi anlatan ‘Aşkın Dünkü Çocukları’nda başrolleri Uğur Yücel, Hülya Avşar ve Mehmet Özgür paylaşıyor. Karadeniz’in kendine özgü şehirlerinden biri olan Ünye’de, 4 hafta olarak planlanan çekimler keyifli bir ön çalışma sürecinin ardından yoğun bir tempoyla devam ediyor. 

Filmin efsanelerle dolu kadrosunda Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz da yer alıyor.

70’li yıllardan günümüze taşan buruk bir aşk hikayesini dönemin toplumsal konularıyla harmanlayan ‘Aşkın Dünkü Çocukları’ seyircilere tüm duyguları aynı anda yaşatacak.

Türkiye ve dünyaya ‘iyi anlatılmış, iyi hikayeler’ sunmak için çalıştıklarını dile getiren filmin yapımcısı A. Selim Tuncer ‘Nitelikli ve özgün yapımlara imza atmak için anlatılmayan hikayeleri gün yüzüne çıkarmaya gayret ediyoruz’ dedi.

Geçen yıl ulusal ve uluslararası birçok ödülün sahibi olan ‘Son Akşam Yemeği’ filminin yapımını da üstlenen aynı ekip dört hafta boyunca Ünye’de çekimlere devam edecek.

Ana sponsorluğu Bambi tarafından üstlenilen ve Ünye Belediyesi tarafından desteklenen film 2025 yılının ilk aylarında sinemalarda olacak.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com