Bizimle İletişime Geçin

Dizi

“İlk ve Son”un yeni sezonunun ilk bölümünden kareler paylaşıldı

Yeni hikayesinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin olduğu “İlk ve Son” yeni sezonuyla 24 Ekim’de BluTV’de.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolleri paylaştığı “İlk ve Son”un yeni hikayesi için geri sayımda. Merakla beklenen dizinin 24 Ekim’de yayınlanacak ilk bölümünden fotoğraflar paylaşıldı. Nilüfer ve Cihan’ın hikayesi, benzersiz bir anlatım ve duygu dolu sahneleriyle kalplerde derin izler bırakmaya geliyor.

Senaryosu Hakan Bonomo’ya, yönetmenliği Devrim Yalçın’a ait dizinin görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Devamını Oku
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dizi

‘Magarsus’ ikinci sezon için sete çıktı!

“Magarsus”un heyecanla beklenen ikinci sezonu için çekimler yıl sonuna kadar devam edecek.

BluTV, ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan “Magarsus”un ikinci sezonu için sete çıktığını duyurdu. Hikayesi, oyunculuk performansları ve etkileyici görüntüleriyle izleyicilerden takdir toplayan “Magarsus” yeni sezonuyla yine adından söz ettirecek.

Dizinin ikinci sezonunda Beton, Turgut ve Tansu’nun birbirleriyle mücadeleleri devam ederken Sarıbahçe üzerinde hakimiyet kurmak isteyen yabancı kaynaklarla tehlikeli bir rekabete girerler. Bölgede altın madeni kurmak isteyen Amerikalı şirket ve limanı kullanmak isteyen Rus uyuşturucu  karteliyle amansız bir mücadele başlar. Sarıbahçe’de hissedilen barış atmosferi hem içeriden hem de dışarıdan gelecek düşmanların etkisiyle fırtınaya dönüşecek.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği “Magarsus”un başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Hazal Türesan, Cemre Ebüzziya ve Bora Akkaş yer alıyor. Genç kuşağın başarılı oyuncularını usta oyuncularla bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Çelik, Bihter Dinçel, Fırat Kaymak, Aykut Temel’in yanı sıra konuk oyuncular olarak Sezin Akbaşoğulları, Deniz Celiloğlu, Vildan Atasever de yer alıyor.

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği, senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen tarafından yazılan dizinin çekimleri Adana’da yıl sonuna kadar devam edecek.

Devamını Oku

Dizi

“The Last of Us” dizisinin ikinci sezonundan ilk görüntüler yayınlandı!

Sevilen distopya dizisinin 2025’te yayınlanacak olan ikinci sezonundan ilk görüntüler “The Last of Us” günü 26 Eylül’de severlerine sunuldu.

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, geçtiğimiz sezon tüm dünyada izleyicileri büyük bir etki altına alan ve hayranlarının tam not verdiği HBO orijinal dizisi “The Last Of Us”ın ikinci sezonundan ilk görüntüleri yayınlandı.

Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in hayranlık uyandıran performanslarıyla takdir toplayan dizinin ikinci sezonunda; aradan geçen beş yıllık barış döneminin ardından Joel ve Ellie’nin ortak geçmişi peşlerini bırakmaz. Joel ve Ellie, birbirleriyle ve geride bıraktıkları dünyadan daha tehlikeli bir ortamla çatışmaya sürüklenir.

Dizinin kadrosunda Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy) ve Rutina Wesley (Maria) yer alırken, ikinci sezonda Kaitlyn Dever (Abby), Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse), Ariela Barer (Mel), Tati Gabrielle (Nora), Spencer Lord (Owen), Danny Ramirez (Manny) ve Jeffrey Wright (Isaac) ekibe dahil oluyor. Catherine O’Hara da dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak rol alacak.

HBO’da tüm zamanların en çok izlenen ilk sezonu olarak rekorlar kıran The Last Of Us, 2025 yılında izleyicileriyle buluşacak.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com