Kitap

Gündüz Vassaf, 12 Ekim’de Arter’in “Kütüphane Söyleşileri”ne konuk olacak

Gündüz Vassaf, 12 Ekim Cumartesi günü 17:00’de Arter Kütüphanesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştireceği söyleşide “Ressamın İsyanı” romanında Caravaggio üzerinden ele aldığı sanat üzerine konuşacak.

Arter’in, edebiyat ve sanat ilişkisine yeni bakışları mümkün kılmak amacıyla düzenlenen Kütüphane Söyleşileri serisinde, kitapların ortaya çıkış süreçleri odağa alınarak çeşitli okuma biçimleri yorumlanıyor. Serinin üçüncü konuğu, yazar ve psikolog Gündüz Vassaf olacak.

Her etkinlikte Arter Kütüphanesi’nde farklı bir yazarın ağırlandığı Kütüphane Söyleşileri başlıklı konuşma serisi, ele alınan kitapların ve eserlerin ortaya çıkış serüvenlerine ve alt metinlerine odaklanırken, çeşitli okuma biçimleri yorumlanarak tartışmaya açılıyor.

Kütüphane Söyleşileri serisinin üçüncüsü kapsamında Arter, sıra dışı metinleriyle tanınan yazar Gündüz Vassaf’ı konuk edecek. 1992 tarihli “Cehenneme Övgü: Gündelik Hayatta Totalitarizm”den bugüne pek çok deneme kitabı yayımlayan Vassaf, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 17:00’de Arter Kütüphanesi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek söyleşide ilk romanı Ressamın İsyanı’nda (2023) Caravaggio üzerinden ele aldığı sanat üzerine konuşacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version