Bizimle İletişime Geçin

Dizi

Hijack #inceleme – İLK BÖLÜMÜ NASIL?

Apple Tv+’ın Haziran ayında yayınlanan- Türkçede “çalmak, kaçırmak anlamına gelen- Hijack, 7 bölümden oluşan tek sezonluk bir gerilim dizisi.

Apple Tv+’ın Haziran ayında yayınlanan projesi – Türkçede “çalmak, kaçırmak anlamına gelen- Hijack, 7 bölümden oluşan tek sezonluk bir gerilim dizisi. Dizi, Dubai-Londra arası yolculuk yapan bir uçağın kaçırılmasıyla, uçaktaki yolculardan biri olan kurumsal müzakereci Sam’in ikna yeteneğini kullanarak uçağı kurtarmasını konu alıyor. Senaryosunu George Kay’in yazıp Jim Field Smith’in yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerinde ise Idris Elba, Ben Miles, Archie Panjabi, Neil Maskell, Max Beesley ve Eve Myles yer alıyor.

Son yıllarda Into The Night, Manifest, Departure gibi dizilerde gördüğümüz, bir uçak üzerinden ele alınan hikayelere bir yenisi eklendi. Konusu bakımından klişe gibi görünse de merak uyandırıcı bir anlatımı olan ve akıcı şekilde ilerleyen diziyi Apple Tv+ üzerinden izleyebilir, hikâyeyi daha detaylı öğrenmek isterseniz ilk bölümün özetini okuyabilirsiniz.

SPOILER İÇERİR

1. Bölüm

Yolcular, Dubai’den Heathrow Havalimanı’na gitmek üzerine KA29 uçuşu için uçağa yerleşmeye başlar. Başrolümüz Sam uçağa biner ve kapılar kapanır. Sam eşiyle mesajlaşır ve ona geleceğini haber verir fakat eşinin başka bir adamla ilişkisi olduğunu görürüz. Uçak kalkışa geçer, Naomi isimli bir yolcu uçak lavabosunda bir mermi bulur, beti benzi atar ve Marcus adındaki bir yolcu bunu fark eder. Yanına gidip mermiyi ondan alır ve kabin memuruyla konuşacağını söyleyerek Business alana doğru ilerler. Bir yolcuya yaklaşır ve ekiplerindeki birinin mermisini düşürdüğünü ve erken başlamaları gerektiğini söyler. Uçakta bir hareketlilik başlar ve bazı yolcular uçaktaki bakım çantalarından silahlarını çıkartır.

Pilotlar uçaktaki sorunu fark edip Dubai’ye güvenlik ihlali uyarısı verir. Bir kabin görevlisiyle birlikte kokpite ilerleyen silahlı bir adam kapıyı açmalarını söyler, pilotların bunu yapması yasaktır. Pilotun hostesle bir ilişkisi olduğunu öğreniriz ve pilotu hostesi öldürmekle tehdit eder. Pilot yardımcı pilotu bayıltarak kapıyı açar ve kuleye yanlış alarm olduğunu söyler. Sam, sakladığı telefonuyla eşine uçaktaki durumu haber verir. Telefonu silahlı insanlara teslim eder ve biriyle konuşmaya başlar; “Tek istediğim aileme kavuşmak ve bu yüzden size yardım edeceğim.”

Esin Özcan / info@refleksif.com

Devamını Oku

Dizi

İlk ve Son’un ikinci sezonunun okuma provası yapıldı

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı.

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı. Bir romantik ilişkinin ‘ilk’ anından ‘son’ anına kadar yaşanabilecek tüm dinamikleri izleyicilerin beğenisine sunan ‘İlk ve Son’ dizisi ikinci sezonuyla yine kalplerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe Başrolde!

‘İlk ve Son’un ikinci sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrolleri paylaşarak izleyicilere tüm duyguları yaşatacak bir çifte hayat verecek. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’ 2024 yılında BluTV’de olacak.

Devamını Oku

Dizi

House of The Dragon’un ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı

17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak House of the Dragon’un ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni sezonu için nefeslerin tutulduğu dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturmak için geri sayımda. 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı.

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

‘House of The Dragon’ 17 Haziran’da BluTV’de.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com