Bizimle İletişime Geçin

Müzik

Selin ve Şenceylik, 12 Temmuz’da KüçükÇiftlik Bahçe’de

Yaz aylarında ferahlığı ve eğlencesiyle şehrin vazgeçilmez mekânı olan KüçükÇiftlik Bahçe sahnesi, 12 Temmuz’da Selin ve Şenceylik’i ağırlayacak!

Yaz aylarında ferahlığı ve eğlencesiyle şehrin vazgeçilmez mekânı olan KüçükÇiftlik Bahçe sahnesi, 12 Temmuz’da Selin ve Şenceylik’i ağırlayacak! İstanbulluların, şehrin merkezinde ancak karmaşasından uzakta, çimenlerin üstünde sevdikleriyle birlikte müziğin tadını çıkardıkları Bahçe Konserleri kapsamında, hem kendine ait şarkıları hem de seslendirdiği cover parçaları hit olan genç müzisyen Selin’in ve alternatif müzik alanında her geçen gün çıtayı yükselten işlere imza atan Şenceylik’in çok sevilen sesleri şehirde yankılanacak. URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de yaz boyunca gerçekleşen Bahçe Konserleri, İstanbulluları bahçenin püfür püfür, yemyeşil ve huzurlu ortamında her zevke hitap eden konserlerle buluşturuyor. Bahçe Konserleri’nin 12 Temmuz Cuma akşamki konukları, Selin ve Şenceylik olacak.

Yalancı Bahar cover’ıyla internette viral olan genç müzisyen Selin, son olarak Nostalgia Sessions adlı EP’sinin ve Ozbi ile bir araya geldiği Nereye Kadar teklisinin ardından HUMAN adlı son teklisini geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturdu. Hem vokal gücü, hem kendi şarkıları hem de cover’larıyla müzik dünyasında fırtınalar estiren Selin, Türkiye’nin yeni yıldızlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2013’ten beri sözü ve müziği kendisine ait şarkıları ve huzur veren sesiyle dinleyicileri renkli bir melankoliye davet eden Şenceylik, namı diğer Eda Sena Şenceylan ise, özgün hikâye anlatıcılığı ve güçlü vokaliyle oluşturduğu dinleyici kitlesiyle öne çıkan bağımsız kadın sanatçılar arasında yer alıyor.

Müzik

Gökhan Türkmen’den bir pozitif ayrılık şarkısı: “Sensiz Daha Güzel”

Gökhan Türkmen’in en yeni teklisi “Sensiz Daha Güzel”, video klibiyle birlikte 27 Eylül Cuma günü yayında!

Alternatif pop’un en üretken şarkı yazarı ve yorumcularından Gökhan Türkmen ’in GTR Müzik etiketli yepyeni teklisi “Sensiz Daha Güzel”, video klibiyle birlikte 27 Eylül Cuma günü yayında!

“Sensiz Daha Güzel”; bir ayrılık sonrası yaşanan sıkıntının hikayesini pozitif bir dille anlatıyor. Şarkı; mid tempolu ve funk gitar ritimlerini de içinde barındıran tam bir Gökhan Türkmen şarkısı.

Gökhan Türkmen, diskografisinin yeni teklisi için söz, müzik ve düzenleme kısmında Aytaç Özgümüş ile iş birlikteliği yaptı. Şarkının video klibinin yönetmenliğini Gökhan Türkmen’in yıllardır dostu olan Murat Joker üstlendi. Yalnız olma durumunu derin hüzünle anlatıldığı klibin görüntü yönetmenliğini Varol Şahin yaptı.

Devamını Oku

Müzik

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı

Gökhan Türkmen, Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda kolay kolay unutulmayacak bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Events Across Turkey’in, organize ettiği konser serisi kapsamında An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, sergiledikleri rüya gibi konser performansında, binlerce kişi tüm şarkılara dev bir koro gibi eşlik etti. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Türkmen, seyircisi ile sık sık ile sıcak interaktif iletişim kurarak renkli anlar yaşattı.

Her konserinde evlenme teklifi edilmesine alışık olan Türkmen, “Aşk” şarkısını söylemeden önce Bu gece teklif yok mu?” diyerek seyircisi ile şakalaştı.

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Türkmen, “Bitmesin”, “Sen İstanbul’sun”, “Buram Buram”, “Bal”, “Mahşer”, “Büyük İnsan”, “Durum Leyla”, “Taş”, “Çatı Katı”, “Lafügüzaf”, “Aşk Lazım” gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla izleyenlerin kalplerine dokundu.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com