Dizi

“The Last of Us” dizisinin ikinci sezonundan ilk görüntüler yayınlandı!

Sevilen distopya dizisinin 2025’te yayınlanacak olan ikinci sezonundan ilk görüntüler “The Last of Us” günü 26 Eylül’de severlerine sunuldu.

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, geçtiğimiz sezon tüm dünyada izleyicileri büyük bir etki altına alan ve hayranlarının tam not verdiği HBO orijinal dizisi “The Last Of Us”ın ikinci sezonundan ilk görüntüleri yayınlandı.

Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in hayranlık uyandıran performanslarıyla takdir toplayan dizinin ikinci sezonunda; aradan geçen beş yıllık barış döneminin ardından Joel ve Ellie’nin ortak geçmişi peşlerini bırakmaz. Joel ve Ellie, birbirleriyle ve geride bıraktıkları dünyadan daha tehlikeli bir ortamla çatışmaya sürüklenir.

Dizinin kadrosunda Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy) ve Rutina Wesley (Maria) yer alırken, ikinci sezonda Kaitlyn Dever (Abby), Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse), Ariela Barer (Mel), Tati Gabrielle (Nora), Spencer Lord (Owen), Danny Ramirez (Manny) ve Jeffrey Wright (Isaac) ekibe dahil oluyor. Catherine O’Hara da dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak rol alacak.

HBO’da tüm zamanların en çok izlenen ilk sezonu olarak rekorlar kıran The Last Of Us, 2025 yılında izleyicileriyle buluşacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version