Müzik

Canan Anderson, hafızalardan silinmeyecek bir şova imza attı

Canan Anderson, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı.

Canan Anderson, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Nevşehir Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı.

Paşabağları Vadisi’nin büyülü atmosferinde gerçekleşen konserde sanatçı klasik bir keman dinletisinden öte renkli repertuarıyla dünya standartlarında bir şov sundu.

Anderson’ın performansı sırasında dansçılarıyla gerçekleştirdiği özel kareografi gösterisi de büyük ilgi uyandırdı…

Sahnede keman çalarken dans edebilen Anderson, Vanessa Mai ve Lindsay Stirling gibi sayılı sanatçıların arasında yer alıyor.

Alanı dolduran binlerce hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılanan sanatçı, “Dünyanın birçok ülkesinde konser verdim, ancak bu konseri hep hatırlayacağım çünkü Kapadokya hem doğal yapısı hem de kültürel mirasıyla çok özel bir bölge. Bu yüzden burada sahne aldığım için çok mutluyum, diye konuştu.

Canan Anderson Keman Show adlı performansında sanatçı klasikten folk müziğe; rock’n roll’dan jazz’a farklı müzik türlerindeki eserleri kendi özgün dokunuşuyla yeniden yorumladı.

Türk bir anne ile Amerikalı bir babanın kızı olarak İtalya’nın Vicenza kentinde dünyaya gelen dünyaca ünlü keman sanatçısı, geçtiğimiz günlerde kendi yazıp bestelediği “That Is Life”i dinleyicileriyle buluşturdu.

Hayata dair bir eser olan çalışma dinleyicisini savaşlar ve acılarla dolu dünyada her şeye rağmen umut etmeye ve hayatı kutlamaya dair coşku dolu bir güzelleme olarak dikkat çekiyor.

Exit mobile version