Bizimle İletişime Geçin

Dizi

Dune: Prophecy, Türkiye’de BluTV tarafından yayınlanacak

BluTV, tüm dünyanın yakından takip ettiği ‘Dune’ film serisinin spin-off dizisi ‘Dune: Prophecy’i yayınlayacağını duyurdu.

BluTV’den kullanıcılarını heyecanlandıran bir haber daha geldi. HBO orijinal yapımı dizileri kütüphanesine devam eden BluTV, tüm dünyanın yakından takip ettiği ‘Dune’ film serisinin spin-off dizisi ‘Dune: Prophecy’i yayınlayacağını duyurdu. Resmi ikinci teaserı yayınlanan dizi Kasım ayında BluTV’den izlenebilecek.

Ünlü yazar Frank Herbert tarafından yaratılan ve Paul Atreides’in yükselişinden 10.000 yıl öncesinden ‘Dune: Prophecy’ iki Harkonnen kız kardeşin insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşmasını ve Bene Gesserit olarak bilinecek efsanevi tarikatı kurmasını konu alıyor.

Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından kaleme alınan ‘Sisterhood of Dune’ romanından esinlenilerek hazırlanan dizinin kadrosunda Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning ve Yerin Ha yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Max ve Legendary Television ortaklaşa üstlenirken, Legendary aynı zamanda ilki altı Akademi Ödülü kazanan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan iki bölümden oluşan film serisinin de yapımcılığını üstleniyor.

Dizi

90’lı yılların Ankara’sına hüzünlü bir yolculuk: Annem Ankara

90’lı yılların Ankara’sında tek başına bir annenin kocaman yaşam mücadelesi BKM imzası ile ekrana taşınacak.

Kanal D, yeni sezonda izleyicilerine yakın dönemin tanıdık hislerini yaşatacak. 90’lı yılların Ankara’sında tek başına bir annenin kocaman yaşam mücadelesi BKM imzası ile ekrana taşınacak. Üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı ‘Zuhal’in hikayesi kalpleri sızlatacak.

‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!’
Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan ‘Annem Ankara’, bir evin içindeki yalnız ama mücadeleci bir kadının yolculuğunu anlatacak. Senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Faruk Teber oturuyor.

‘Bergüzar Korel’ ve ‘Mehmet Günsür’ Başrolde!
Yeni sezonda Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak dizinin başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür paylaşıyor. ‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda Korel ve Günsür’le birlikte ‘Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu ve Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon yer alıyor. Ekip ilk kez geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi. Keyifli görüntülerin ortaya çıktığı provada replikler okunurken duygu dolu anlar da yaşandı.

Yakın bir geçmişte, bilindik bir hikayeyi naif ve bir o kadar çarpıcı şekilde işleyen ‘Annem Ankara’nın konusu şu sözlerle ifade ediliyor: 

Her insanın yurdu annesidir derler. Ondan öte her toprağın yabancısıdır. Gök kubbede gün batımı belirip kaybolan, büyülü bir renktir insan. Bu hikaye de bizim kaybolan rengimizin hikayesiydi. Yurdumun ve insanın hikayesi.

‘Annem Ankara’ yeni sezonda Kanal D’de!

Devamını Oku

Dizi

Colin Farrell’in canlandırdığı “The Penguin”in afişi yayınlandı

‘The Batman’ serisinin en çok merak uyandıran anti-kahramanlarından biri olan ‘The Penguin’in hikayesi 20 Eylül’de BluTV’de olacak.

BluTV, HBO orijinal yapımı dizileri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. ‘The Batman’ serisinin en çok merak uyandıran anti-kahramanlarından biri olan ‘The Penguin’in hikayesi 20 Eylül’de BluTV’de olacak. Dizinin büyük etki yaratan fragmanının ardından merakla beklenen afişi de yayınlandı.

‘The Batman’ evreninde geçen spin-off dizisi ‘The Penguin’in başrolünde Colin Ferrall yer alıyor. Ferrall’ın filmde canlandırdığı ikonik karaktere farklı bir bakış açısı getireceği dizide Oz Cobb’un yani nam-ı diğer The Penguin’in yeraltı suç dünyasındaki yükselişi işlenecek.

Sekiz bölümden oluşan dizinin yürütücü yapımcılığını Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, yazar ve showrunner olarak görev yapan Lauren LeFranc, ilk üç bölümü yöneten Craig Zobel ve Bill Carraro üstleniyor.

Warner Bros Television ve DC Studios tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ve Theo Rossi (Dr. Julian Rush) yer alıyor.

‘The Penguin’ 20 Eylül’de sadece BluTV’de.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com