Bizimle İletişime Geçin

Sahne Sanatları

Ata Demirer, üst üste iki gece Harbiye’de

Ata Demirer, DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 8-9 Ağustos’ta iki gece üst üste Harbiye’de sevenler ile buluşacak. 

BKM, Harbiye konserleri serisinde; ATA DEMİRER, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle eğlenceyi Harbiye Açıkhava’ya taşıyor!

Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan, sahnelenmeye başladığı günden bugüne kapalı gişe etkinliklere imza atan Ata Demirer, DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 8-9 Ağustos’ta iki gece üst üste Harbiye’de sevenler ile buluşacak. 

Dillere pelesenk olan şarkıları ile unutulmaz iki gece yaşatmaya hazırlanan Ata Demirer’e, sahnede usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik edecek.

ATA DEMİRER GAZİNOSU İLE AÇIKHAVA’DA KAHKAHA VE MÜZİK BİRARADA

Yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile sahnede olacak olan Ata Demirer, Harbiye’de iki gece üst üste şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

Yaz boyunca turnede olan Ata Demirer’in Harbiye Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek gösterilerini kaçırmayın…

Müzik

Türkçe Pop’un altın çağlarına festival yolculuğu

Türkiye’nin birçok şehrinde büyük ilgi gören “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest,” bu kez 21 Eylül’de ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de kapılarını açıyor.

Türkiye’nin birçok şehrinde büyük ilgi gören ve binlerce müzikseveri bir araya getiren “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest,” bu kez 21 Eylül’de ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de kapılarını açıyor. Türk pop müziğinin altın yıllarını yeniden yaşatacak olan bu festivalde, sekiz efsane sanatçı unutulmaz şarkılarla dolu muhteşem bir gecede sahne alarak dinleyicileri zamanda keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Hakan Peker’in enerjik sahne performansı, Burak Kut’un dillere pelesenk olmuş hitleri, Yeşim Salkım’ın duygu yüklü baladları, Çelik’in kendine özgü tarzı ve romantik şarkıları, Ümit Sayın’ın yürekleri titreten repertuvarı, Mansur Ark’ın sahnede yarattığı coşku, Ferda Anıl Yarkın’ın eski dönemleri hatırlatan eserleri ve DJ Hakan Küfündür’ün yerinde durdurmayan ritimleri ile unutulmaz bir gece müzik tutkunlarını bekliyor.

Türk pop müziğinin zirvesine çıkmış ve milyonların kalbinde taht kurmuş isimler, hafızalardan silinmeyecek bir geceye imza atacak. Zamanın adeta durduğu, anıların yeniden canlandığı bu özel gecede, her biri kendi döneminin en büyük hitleriyle dinleyicileri bir nostalji fırtınasının içine sürükleyecek. Katılımcılar, bu eşsiz buluşmada, müziğin zamansız gücüyle geçmişin tatlı anılarına dalacak.

Müzik, eski dostluklar ve tatlı hatıralar bu festivalde tekrar canlanıyor. 90’lar ve 2000’lerin büyüsünü yaşamak için ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’nin benzersiz atmosferinde buluşuyoruz. Yıldızların altında, müzik ve dans dolu bu gecede, unutulmaz anılara tanıklık etmek için şimdiden biletlerinizi alın. Birlikte şarkılar söyleyeceğimiz ve bu benzersiz deneyimi paylaşacağımız bu özel akşamda, geçmişin ruhuna kapılmaya hazır olun!

Etkinlik Detayları:

Tarih: 21 Eylül 2024, Cumartesi 

Yer: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi, Ankara  

Devamını Oku

Müzik

Roots Reggae Day, 8 Eylül’de İstanbulluları bekliyor

Roots Reggae Day ile 8 Eylül Pazar günü reggae müziğin tüm renkleri kucaklayan dingin ritimleri bir kez daha KüçükÇiftlik Bahçe’nin sakin ve huzurlu ortamından şehre yayılacak!

Yılın en “chill” mini festivali İstanbulluları bekliyor: Roots Reggae Day ile 8 Eylül Pazar günü reggae müziğin tüm renkleri kucaklayan dingin ritimleri bir kez daha KüçükÇiftlik Bahçe’nin sakin ve huzurlu ortamından şehre yayılacak! İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen ve renkli anların yaşandığı mini reggae festivalinde, bu yıl Türkçe reggae denilince akla ilk gelen tartışmasız isimlerden Sattas’ın yanı sıra yeni Dub setini ilk kez burada çalmaya hazırlanan Hey! Douglas, Goril, Levvera, Simba Roots Sound System ve DJ C-Fyah sahne alacak. KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve FreeFall organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Jamaika’da doğup yükselen ve dingin ritimleriyle kendini tüm dünyaya sevdiren reggae müziğin ülkemizdeki temsilcileri ve sevenleri, bu yıl yeniden KüçükÇiftlik Bahçe’de buluşacak.

8 Eylül Pazar günü gerçekleşecek Roots Reggae Day’de İstanbullular gün boyu çimlerde yayılıp yiyecek, içecek, dans edecek; rasta/dreadlock ve tattoo stantlarında imaj yenileyecek; aksesuar, plak, giyim stantlarında alışveriş yapacak ve sevdikleriyle dingin ve mutlu bir pazar günü geçirecekler. Adeta bir reggae şöleninin yaşanacağı bu mini festivalde Türkçe reggae müziğin temsilcileri de gün boyu KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde olacak ve müzikseverler kendilerini reggae, dub, jungle, hiphop ve dnb ritimlerine bırakacaklar.

Roots Reggae Day’de, Türkçe reggae müziğinin tartışmasız en önemli temsilcisi ve Türkiye’nin en eğlenceli müzik gruplarından biri olan Sattas sahne alacak. Reggae müziğinin özünden uzaklaşmadan caz, ska, dub ve rock formlarını bir potada eritebilmeyi başaran, müzikal kalitesiyle ismini Türkiye’nin ötesine duyuran Sattas grubu, her performansında sıcak vokalleri, çarpıcı ritimleri ve akılda kalıcı şarkı sözleriyle dinleyicilerini büyülemeyi başarıyor. Jamaika’nın sıcak atmosferini ve pozitif enerjisini müziğe yansıtan grup, her performanslarında dansı ve eğlenceyi zirveye taşıyor.

Sattas’ın öncesinde ise sahnede Elektronik müzik dünyasında Anadolu ezgilerini modern ritimlerle harmanlayan tarzıyla dikkat çeken Hey! Douglas, yepyeni bir set ile karşınızda olacak. Bu set ile Hey! Douglas Anadolu’nun mistik ezgilerini, dub müziğin hipnotik atmosferiyle birleştirerek, sizi hem geçmişin derinliklerine hem de modern ritimlerin büyüsüne götürecek. Mini reggae festivalin sahnesi ayrıca Ankara’nın sayılı reggae gruplarından Goril’i, Bosphoroots grubunun solisti Koray Sürücü a.k.a. Levvera’nın DJ setiyle sahne alacağı, İsviçre’den Singjay / Mc Iyah Ranks’ın mikrofonda reggae/dub müziğin evrensel pozitif mesajını göndereceği Simba Roots Soundsystem’le beraber performansına tanıklık etmeye, prodüktör ve DJ C FYAH’ın festivalde açılışı yapacağı güne hazır olun!

Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve Free Fall organizasyonuyla düzenlenen %100 Müzik Sunar: KüçükÇiftlik Bahçe’de Roots Reggae Day’in kapı açılış saati 15.00. Biletler Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com