Müzik

Evdeki Saat’ten yeni tekli: Biraz Ağladım

‘Biraz Ağladım’ adlı yepyeni Evdeki Saat parçası, yakın gelecekte kavuşacağımız yeni çalışmalara selam verircesine tüm dijital platformlarda yerini aldı.

2024 yılının son üretimi olarak ‘Haydi Gel’ yorumuyla ‘Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar’ albümünde kulak verdiğimiz Evdeki Saat, Haziran ayına yeni bir parçayla başlıyor. ‘Biraz Ağladım’ adlı yepyeni Evdeki Saat parçası, yakın gelecekte kavuşacağımız yeni çalışmalara selam verircesine tüm dijital platformlarda yerini aldı. Evdeki Saat’in bir gününü konu alarak Baran Keskin tarafından çekilen klip ise Evdeki Saat YouTube kanalında yayında.

Sanatçı dinleyicilerine yeni parçasında da, hareketli ve dansa davet eden bir altyapı üzerine işlenmiş melankolik sözlerle; güncel ruh halini ön plana çıkaran bir deneyim sunuyor. Hem eğlenceli, hem de üzerine düşündüren lirikal yaklaşım Evdeki Saat dinleyicilerinin alıştığı ve benimsediği bir durum; fakat sanatçının yeni parça özelindeki önemli motivasyonlarından biri de, yeni dinleyicilerine kendinden şeffaf şekilde bahsederken selam verebilmek. VHS kamerayla çekilen VLOG tarzındaki klip Baran Keskin imzalı. Parçanın söz ve müziği diğer tüm parçalarda olduğu gibi Eren Alıcı imzalı. Mix ve aranjmanında da Eren Alıcı yer alırken, mastering koltuğunda Emre Malikler’i görüyoruz.

Yeni parçayla ilgili ilk açıklamalarını online bir söyleşide dile getiren Evdeki Saat, sessiz kaldığı sürecin yeni parçayla ilişkisini “Geçtiğimiz dönemde iki kelime bile yazmak istemediğim uzun bir süreçten çıktım. Evdeki Saat’i istemediğime karar vermiştim. Meğersem sadece bunalmışım. Böyle süreçler gerekli geliyor bana. Bir seyahate çıktım ve eve geldiğimde müzik, sözler döküldü.” şeklinde dile getirdi.

‘Biraz Ağladım’ sanatçının “mutsuz dans şarkıları”ndan oluşan diskografisinde, senenin devamında gelecek ve farklı duygu hallerini aktaracak diğer parçaların habercisi olarak Clockworks etiketiyle yerini aldı. Çalışmanın dijital dağıtımında ise Kahuna yer alıyor.

Exit mobile version