Müzik

Paptircem’in ilk albümüne pijama partisi konseptli konser

Paptircem’in ilk albümü “Büyüklere Ninniler”in lansman konseri 14 Mart Perşembe akşamı Dorock Venue Fitaş sahnesinde gerçekleşecek.

Alternatif müziğin önde gelen temsilcilerinden Paptircem, 23 Şubat’ta ilk albümü “Büyüklere Ninniler”i yayımladı. Albümün lansman konseri 14 Mart Perşembe akşamı Dorock Venue Fitaş sahnesinde gerçekleşecek ve ilgi çekici bir konseptle sunulacak.

Paptircem, daha önce denenmemiş bir konseptle hayranlarını buluşturacak. “Pijama Partisi” ismini verdiği lansman konserine kendisi ve tüm orkestrasıyla birlikte pijamalarıyla katılacak. Sahne, Paptircem’in odasını yansıtacak dekorlarla donatılacak ve bulutlar, mumlar ve yastıklarla kaplanacak.

Dilan Balkay da özel konuk olarak katılacak ve Paptircem ile birlikte albümde yer alan düet şarkıyı seslendirecek.

Gecede seyircilere birbirinden farklı sürprizler de sunulacak. Fuaye alanında Deniz Tekin’le düet olan “Çizelim Biri” adlı şarkının tanıtımı için büyük bir tuval yerleştirilecek ve katılımcılardan bu tuvali istedikleri gibi boyamaları istenecek. Konser sırasında tamamlanan bu tuval, en iyi cover yapan kişiye hediye edilecek.

Paptircem, konserin ilk yarısında “Büyüklere Ninniler” albümünden şarkılara yer verecek ve ikinci yarıda diğer sevilen şarkılarını seslendirecek. Bu özel gece, alternatif müziğin hayranları için unutulmaz bir deneyim olacak.

Exit mobile version