Bizimle İletişime Geçin

Müzik

KÖFN, “Gitme Sana Muhtacım”ı yorumladı

Selami Şahin’e saygı niteliğinde hazırlanan “Selami Şahin Şarkıları 2” albümü için KÖFN, Gitme Sana Muhtacım’ı seslendirdi.

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Selami Şahin’e saygı niteliğinde hazırlanan “Selami Şahin Şarkıları 2” albümü, birbirinden iddialı sanatçıların seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Albümde Gökhan Türkmen’in “Alışmak Sevmekten Zor” ve Can Ozan’ın “Gözler Kalbin Aynasıdır” şarkıları büyük ses getirmiş, şimdi ise KÖFN’den “Gitme Sana Muhtacım” ile yoluna devam ediyor.

Bu albüm, Selami Şahin’in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluştururken, farklı sanatçıların yorumlarıyla da dinleyicilere zengin bir deneyim sunuyor.

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstlenirken, projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

Devamını Oku

Müzik

Emre Fel listelerde yine 1 numara!

Emre Fel, son teklisi Sana El Pençe Durmam ile yine listelerde zirveye yerleşti. 

Yeni Anadolu ismini verdiği tarzı ile son dönemin en çok dinlenen isimlerinden olan başarılı sanatçı Emre Fel, son teklisi Sana El Pençe Durmam ile yine listelerde zirveye yerleşti. 

Veda Türküsü albümünde yer alan Senden Güzeli Mi Var ve Veda Türküsü şarkıları ile radyo tvlerde çok çalanlar listesinde uzun süre kalan Emre Fel, şimdi de son teklisi Sana El Pençe Durmam ile dijital streaming platformlarında başarısına başarı katıyor. 

Apple Music Top 100 Türkiye listesinde, YouTube En Popüler 100 Müzik Videosu listesinde, Türkiye’de En Çok Shazam’lanan Parçalar listesinde 1 numaraya yerleşerek zirvenin sahibi olan sanatçı, Spotify En İyi 50 Türkiye listesine de 4 numaradan giriş yaptı. 

Yaz boyu konserleri devam edecek olan Emre Fel, biletleri tükenen konserleri aracılığıyla da dinleyicilerle buluşuyor. Emre Fel, 5 Temmuz’da Balıkesir Erdek Orion Performance Hall, 6 Temmuz’da Kırklareli Pınarhisar Belediyesi, 13 Temmuz’da İstanbul Bakırköy Aqua Florya, 18 Temmuz’da Aydın Kuşadası Gençlik Festivali, 19 Temmuz’da Sakarya Sapanca Açık Hava Tiyatrosu, 26 Temmuz’da İstanbul Beylikdüzü Mask Beach ve 27 Temmuz’da Niğde Bor Kayabaşı Amfi Tiyatrosu’nda konser verecek.

Devamını Oku

Müzik

Canay Doğan’dan yeni tekli: Cesur Aşktan Yana

Canay Doğan, yaz dönemine enerjik ve 80’lere göz kırpan bir parçayla giriş yapıyor: Cesur Aşktan Yana

Geçtiğimiz 15 Mart’ta yayınlanan ‘Yosun (Lo-Fi Station) parçasıyla çalma listelerimizde epey vakit geçiren Canay Doğan, yaz dönemine enerjik ve 80’lere göz kırpan bir parçayla giriş yapıyor. Retro tarzı ve enerjik moduyla öne çıkan parçası ‘Cesur Aşktan Yana’ d’Art Music Co. etiketiyle ve klibiyle aynı anda tüm dijital platformlarda yerini aldı.

2021 yılında solo kariyerine başlayan Canay Doğan üretimlerine bir yenisini ekledi. ‘Cesur Aşktan Yana’ adını verdiği retro tarzdaki parçası, sanatçının türler arası geçişteki tecrübesini ortaya koyuyor. Alışılan Canay Doğan’dan farklı olarak yeni parça enerjik pop tınılarıyla dinleyicisine ulaşıyor. Parça farklı dünyaların insanlarının kavuşmasının zorluğunu merkezine alırken, İstanbul sokaklarında çekilen nostaljik temalı klibiyle dinleyenlerine; hem işitsel, hem de görsel olarak hitap eden bir çalışma sunuyor. Klip yönetmenliğinde Oğuzhan Üstün, prodüksiyonda ise Kenan Berke Özer yer alıyor. Parçanın kapağı için hazırlanan illüstrasyon ise Melodi Erdemir imzası taşıyor.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com