Bizimle İletişime Geçin

Sahne Sanatları

Yasemin Sakallıoğlu, 10 bin kişilik gösterisi için geri sayımda

Yasemin Sakallıoğlu, 4 sezondur kapalı gişe sahnelediği “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli gösterisiyle yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Yasemin Sakallıoğlu, 4 sezondur kapalı gişe sahnelediği “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli gösterisiyle yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Stand-up’ın kraliçesi Yasemin Sakallıoğlu 20 ŞUBAT SALI AKŞAMI, SAAT 21.00’de Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek ilk stand-up gösterisiyle 10 bin kişinin karşısına çıkmak için geri sayımda!

Gittiği her şehirde hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılaşan ve hem yurt içi hem de yurtdışında çıktığı salonlarda kahkaha tufanı estiren Sakallıoğlu, 10 bin kişinin karşısına çıkma heyecanı yaşıyor. 2023 yılındaki gösterileriyle, toplamda 50 bini aşkın seyirci tarafından izlenen Sakallıoğlu 2024’ün ilk gösterisinde büyük bir şova imza atacak.

Hazırlıklarına son sürat devam eden gösteride Sakallıoğlu’na 35’i aşkın dansçı eşlik ederken seyirciyi de büyük sürprizler bekliyor.

Sahne Sanatları

“Aydınlıkevler” oyunu 100.kez sahnelenecek

Her oyun seyircinin yoğun ilgi gösterdiği ve kahkahaların kesilmediği ‘Aydınlıkevler’ 100.kez sahnelenmek için geri sayımda.

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın devleşen performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’ 2022 yılının Mart ayında başladığı serüvenine hiç hız kesmeden kapalı gişe olarak devam ediyor. Her oyun seyircinin yoğun ilgi gösterdiği ve kahkahaların kesilmediği ‘Aydınlıkevler’ 100.kez sahnelenmek için geri sayımda.

‘Aydınlıkevler’, 24 Haziran Maximum Uniq Açıkhava ve 25 Haziran Bursa Açıkhava oyunlarının ardından 1 Temmuz tarihinde Maximum Uniq Açıkhava’da 100.kez sahnelenecek. Demet Akbağ’ın yanı sıra Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın performansları ile büyük övgü toplayan ‘Aydınlıkevler’ 70’li yılların samimiyetini sahneye aktarmaya devam ediyor. 

Seyircileri soğuk Ankara günlerine doğru yolculuğa çıkaran ‘Aydınlıkevler’  bir babaanne ile torunun hayatından, zamansız ama ‘her zamana ait’ bir hikaye anlatıyor.

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Cem Yılmazer imzalı sahne tasarımı ve Tuluğ Tırpan’ın orijinal bestelerinin yanı sıra Mustafa

Olgan’ın sahnedeki canlı müzikleri ile de beğeni toplayan ‘Aydınlıkevler’in kadrosunda genç kuşağın yetenekli oyuncuları Sevda Baş, Nebi Tolga Yılmaz, Barkın Sarp, Ömer Güneş ve usta oyuncu Caner Alkaya da yer alıyor.

Devamını Oku

Sahne Sanatları

Ata Demirer, eğlenceyi açıkhava sahnelerine taşıyor

Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelenen, “ATA DEMİRER GAZİNOSU” ile yaz turnesinde!

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan mizahın yıldız ismi Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelenen, “ATA DEMİRER GAZİNOSU” ile yaz turnesinde!

Usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ile Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu stand-up gösterileri ile eğlenceyi Açıkhava sahnelerine taşıyor.

Stand-up, film, albüm ve dizi projeleri ile ilklerin öncüsü olan, Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan, mizahın yıldız ismi Ata Demirer, ‘ATA DEMİRER GAZİNOSU’ ile; Ayvalık, Altınoluk, Bodrum, İzmir, Bursa, Çeşme, Kuşadası ve Antalya’da gerçekleşecek yaz turnesi ile 8 şehirde sevenleri ile buluşacak. 

Yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile yaz boyunca sahnede olacak olan Ata Demirer, şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak!

ATA DEMİRER GAZİNOSU TURNE TAKVİMİ___________

11 Temmuz: Ayvalık Amfi Tiyatro, Balıkesir

12 Temmuz: Altınoluk Amfi Tiyatro, Balıkesir

14 Temmuz: Bodrum Antik Tiyatro, Muğla

16 Temmuz: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, İzmir

17 Temmuz: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, İzmir

5 Ağustos   : Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu, Bursa

11 Ağustos : Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, İzmir

12 Ağustos : Altın Güvercin Amfi Tiyatro (Kuşadası AVM), Aydın

30 Ağustos : Antalya Açıkhava Tiyatrosu, Antalya

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com