Müzik

Paptircem’in ilk albümü “Büyüklere Ninniler” yayında

Paptircem, 23 Şubat tarihinde “Büyüklere Ninniler” adlı ilk albümünü dinleyicilerle buluşturdu.

Alternatif müziğin öne çıkan isimlerinden söz yazarı, besteci, yorumcu ve prodüktör Paptircem, 23 Şubat tarihinde “Büyüklere Ninniler” adlı ilk albümünü dinleyicilerle buluşturdu.

“Büyüklere Ninniler” albümünde, Paptircem’in odasından çıkma cesareti gösterdiği ve yıllardır biriktirdiği birbirinden farklı 8 şarkı yer alıyor. Albümde Deniz Tekin ve Dilan Balkay ile düet şarkılar da bulunuyor. Şarkıların söz ve bestelerinin büyük bir kısmı Paptircem’e ait olup, albümün prodüktörlüğünü Kaan Arslan üstlendi. Albüm öncesi bir dağ evinde yapılan kampta tamamlanan bazı şarkılar da bu albümde yer aldı.

Konsept albüm “Büyüklere Ninniler”, yetişkin problemlerini samimi bir dille ele alıyor. Paptircem’in hayalleri, umutları ve kendiyle hesaplaşmalarını içeren albüm, kafası karışık tüm yetişkin çocuklara hitap ediyor.

Paptircem, albümü şu sözlerle tanımlıyor: “‘Büyüklere Ninniler’, yarına yetişmeye çalışan, sabaha karşı 6. kahvesini içmeye hazırlanan, işini sevdiğinden bile emin olmayan, finallerine hazırlanırken ‘ben bu yaşımda ne yapıyorum?’ diye düşünen, bir şeylerin ters gittiğini anlamış, ama ne olduğunu bulamamış, yarışmasa da bir yerlere geç kaldığını hisseden, kendiyle bir türlü el sıkışamamış herkesin albümü!”

Albümle birlikte, şarkıların bir çocuk kitabına dönüştürüldüğü “Aktivite Kitabı” da sınırlı sayıda basılarak dağıtılacak.

Paptircem’in “Büyüklere Ninniler” albümü, 14 Mart Perşembe akşamı Dorock Venue Fitaş sahnesinde düzenlenecek “Pijama Partisi” adlı lansman konseriyle kutlanacak. Konser, Paptircem ve orkestrası ile dinleyicilerin pijamalarıyla katılacakları eğlenceli bir etkinlik olacak. Ayrıca, Deniz Tekin ve Dilan Balkay da Paptircem ile birlikte albümde seslendirdikleri düet şarkıları söyleyecekler.

Paptircem’in “Büyüklere Ninniler” albümü, 23 Şubat itibarıyla tüm dijital platformlarda dinlenebilir.

Exit mobile version