Dizi

İnci Taneleri ilk bölümüyle zirveye yerleşti

Tüm izleyicilerin dikkat kesildiği İnci Taneleri’nin ilk bölümü yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve reyting listesinin zirvesine yerleşti.

Türkiye dün akşam ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ izledi. Tüm izleyicilerin dikkat kesildiği dizinin ilk bölümü yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve reyting listesinin zirvesine yerleşti. Yılmaz Erdoğan yazdığı ve başrollerinden birini üstlendiği dizinin ilk bölümü AB kategorisinde 9,59 reyting 25,39 izlenme oranı, 20+ABC1 kategorisinde 10,74 reyting 25,41 izlenme oranı, tüm kişilerde ise 8,84 reyting 21,02 izlenme oranı alarak tüm kategorilerde gün birincisi oldu.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı dizide herkesin ‘inci’likli bir hikayesi var. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin yeni bölümü ise şimdiden merak uyandırdı. Dizinin ikinci bölümü 1 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Exit mobile version