Bizimle İletişime Geçin

Dizi

BluTV ve A24 arasında ses getirecek anlaşma

BluTV işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek A24’ün merakla beklenen yapımlarını izleyici ile buluşacak.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek A24’ün merakla beklenen yapımlarını izleyici ile buluşacak.

Kısa sürede tüm dünyada yükselişe geçen A24 yapım şirketi, yakın zamanda Oscar’da 50 adaylığın 16’sını kazandı. Sinemadaki başarısını televizyona da aktaran şirket Euphoria gibi ikonik bir hale gelen ve BluTV’de izleyici karşısına çıkan dizilerle yükselişe geçti.

A24 ile imzalanan anlaşmaya göre birçok dizi, film ve belgeselleri Türkiye’de yalnızca BluTV aracılığıyla yayına girecek. Anlaşma kapsamında ilk olarak özellikle performansları çok merak edilen, performansıyla Golden Globe’a aday gösterilen Emma Stone ile Nathan Fielder ve Benny Safdie’nin başrolünü üstlendiği A24’ün ezberleri bozacak yeni dizisi ‘The Curse’  BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

2024 Ocak ayı itibariyle BluTV’den izlenebilecek The Curse’ün ardından yıl içerisinde Dreaming Whilst Black ve Such Brave Girls yayına girecek. A24’ün merakla beklenen filmleri Never Goin’ Back, Slice, The Death of Dick Long, All Dirt Roads Taste of Salt, False Positive, Low Tide da BluTV’deki yerini alacak. Ayrıca Val ve De Palma isimli belgeseller de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

‘Hikayeyi Takip Et’ diyen BluTV, kullanıcıları için peşinden gidilecek, seyir zevki yüksek yapımları yayına almaya devam ediyor.

Dizi

İlk ve Son’un ikinci sezonunun okuma provası yapıldı

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı.

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı. Bir romantik ilişkinin ‘ilk’ anından ‘son’ anına kadar yaşanabilecek tüm dinamikleri izleyicilerin beğenisine sunan ‘İlk ve Son’ dizisi ikinci sezonuyla yine kalplerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe Başrolde!

‘İlk ve Son’un ikinci sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrolleri paylaşarak izleyicilere tüm duyguları yaşatacak bir çifte hayat verecek. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’ 2024 yılında BluTV’de olacak.

Devamını Oku

Dizi

House of The Dragon’un ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı

17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak House of the Dragon’un ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni sezonu için nefeslerin tutulduğu dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturmak için geri sayımda. 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı.

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

‘House of The Dragon’ 17 Haziran’da BluTV’de.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com