Bizimle İletişime Geçin

Dizi

Wrestlers #inceleme – İLK BÖLÜMÜ NASIL?

Netflix, 13 Eylül’de 7 bölümlük OVW güreşçileri hakkındaki Wrestlers isimli belgesel dizisini yayınladı.

Netflix, OVW güreşçileri hakkındaki Wrestlers isimli belgesel dizisini yayınladı. 13 Eylül tarihinde yayınlanan tek sezonluk mini dizi 7 bölümden oluşuyor.

Ohio Vadisi Güreş Salonu birçok sporcuya ev sahipliği yapıyordur fakat sporcular güreşten gelir elde edemediği için zorlanıyorlardır ve salon diğer kurumlar gibi kapanma noktasına yaklaşıyordur. Salonun başına bir iş adamı olan Matt Jones ve Louisville Belediye Başkanı Craig Greenberg geçer, amaçları bu sporun devam etmesini sağlamak ve tesisi kurtarmaktır.

Dizi boyunca hem sporcuları tanıyor hem de çıktıkları yolda hazırlanma süreci, sahne önü/ arkası ve güreş kültürü hakkındaki detayları izliyoruz. Sporun, yeni dünyaya adapte edilerek eski kitlesi ve popülerliğini kazandırılmaya çalıştırılıyor. Bölümler boyunca sporcular ve gazetecilerle de röportajlar yapılır. Greg Whiteley, Ryan O’Dowd tarafından yönetilen dizi; bu sporla ilgilenenler için izlemesi çok keyifli, ilgilenmeyen veya bilmeyenler içinse öğretici ve ilgi çekici.

1. Bölüm

Ohio Vadisi Güreş Salonundaki karşılaşmalara hazırlanmak için sporcular antrenmana gelir. WWE, AEW gibi diğer şirketlerin batması veya kapanmasına rağmen OVW hala korunuyordur ve bu da antrenörleri ve tesisin yöneticisi Al (Allen Ray Sarven) sayesindedir.

Sporcular güreşin onların hayatlarındaki öneminden bahseder, öfkelerini yönlendirmek ve kendilerine bir amaç bulmak bunun sayesindedir. Bazı insanlar için bir anlamı olmasa da bu insanlar için çok şey ifade ediyor. Güreşin bir fiziksel hikâye anlatımı olduğundan ve tarihinden bahsedilir.

Güreşçiler bebek yüzlü ve kalleşler olmak üzere ikiye ayrılmıştır, bu ayrıma göre her biri tanıtılır. Çoğunun farklı işleri vardır çünkü bu işten para kazanmak çok zordur. Bunun yanında tesis de finansal olarak zor durumdadır. Tesis Matt Jones ve Belediye Başkanı Craig Greenberg tarafından satın alınır. Bu güreşçileri biraz rahatsız eder çünkü Matt oranın kültürünü anlamak yerine bunu bir iş olarak görüyordur. Görevi pazarlamayla ilgilenmek olsa da daha köklü değişikler yapmak isteyen Matt, bir turne düzenlemeye karar verir. Maçlar için belirli senaryolar yazılır çünkü güreşin sadece kavga ediliyormuş gibi görünmemesi gerekiyor.

Ringdeki performans arka taraftan yönetilir. İlk karşılaşma teknik aksaklıklara rağmen iyi geçer. Akşam herkes beraber yemek yer ve kutlama yapar. Bundan sonraki hedefleri karşılaşmalarda salonları doldurmaktır.

Esin Özcan / info@refleksif.com

Devamını Oku

Dizi

İlk ve Son’un ikinci sezonunun okuma provası yapıldı

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı.

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı. Bir romantik ilişkinin ‘ilk’ anından ‘son’ anına kadar yaşanabilecek tüm dinamikleri izleyicilerin beğenisine sunan ‘İlk ve Son’ dizisi ikinci sezonuyla yine kalplerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe Başrolde!

‘İlk ve Son’un ikinci sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrolleri paylaşarak izleyicilere tüm duyguları yaşatacak bir çifte hayat verecek. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’ 2024 yılında BluTV’de olacak.

Devamını Oku

Dizi

House of The Dragon’un ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı

17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak House of the Dragon’un ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni sezonu için nefeslerin tutulduğu dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturmak için geri sayımda. 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı.

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

‘House of The Dragon’ 17 Haziran’da BluTV’de.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com