Bizimle İletişime Geçin

Dizi

Black Ops #inceleme – İLK BÖLÜMÜ NASIL?

BBC, komedi-suç türündeki Black Ops isimli dizisini 5 Mayıs’ta yayınladı. Ortalama yarım saatlik 6 bölümden oluşan ilk sezonun ardından 2024’te yeni bir sezonun yayınlanması bekleniyor.

BBC, komedi-suç türündeki Black Ops isimli dizisini 5 Mayıs’ta yayınladı. Ortalama yarım saatlik 6 bölümden oluşan ilk sezonun ardından 2024’te yeni bir sezonun yayınlanması bekleniyor.

Dom ve Kay, Londra’da yaşayan iki siyahi polis destek memurudur ve özel görev için bir uyuşturucu çetesine sızarlar fakat gizli yürütülen kayıt dışı operasyon gereği görevlerini bıraktıktan sonra çete içinde işlerine devam etmek zorunda kalırlar.

Kadroda Hammed Animashaun, Ariyon Bakare, Zoë Wanamaker, Jo Martin ve BAFTA ödüllü oyuncular Gbemisola Ikumelo ve Akemnji Ndifornyen bulunuyor. Senaryosu Joe Tucker ve Lloyd Woolf ile beraber Gbemisola Ikumelo tarafından kaleme alınmıştır. Yönetmen koltuğunda da Ben Gregor oturuyor.

Başarılı isimler bir araya gelerek ortaya güzel bir iş çıkartmışlar. Yapımcı ekibin dizide rol alıyor olması da dizinin derli toplu olmasını sağlıyor. Black Ops, karikatürize karakterleriyle izlemesi keyifli, aksiyonu yüksek bir absürt komedi. Bazı klişeler olsa da arka planında önemli mesajları var.

Hikâye hakkında daha detaylı bilgi sahibi olup, izlemeye karar vermek için ilk bölüm özetini yazının devamından okuyabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

1.Bölüm

SPOILER İÇERİR

Londra’da polis ekiplerine destek için memur olarak görevlendirilen Dom ve Kay, bir kampanya için sokakta broşür dağıtıyordur. O sırada bir güvenlik görevlisi kendisinden kaçan hırsızı yakalamıştır, memurlara onu tutuklamaları gerektiğini söyler fakat yetkileri yoktur. O sırada bir tartışma çıkar ve hırsız bunu fırsat bilerek kaçar.

Polis departmanında bir uyuşturucu çetesine sızmak için iki polis görevlendirilecektir ve Dedektif Clinton çetedekilerle yakınlık kurulabilmesi için siyahi iki memur arıyordur. Fakat amirler bunu pek umursamaz ve dedektif çalışmasını gayri resmi olarak yürütmeye karar verir. Dom ve Kay’i bir kafeye çağırır. İkisine operasyon sonunda gerçek polis olma vaadiyle onları plana dahil eder.

Planın ilk aşamasında ikili kendilerini görevlerinden kovdurur, daha sonra polis gözetimindeki uyuşturucuları çalarak çetenin olduğu bölgede satmaya başlarlar. Çete tarafından fark edilirler yakalanırlar. Çete, ikilinin hazırlanmış hikayesine inanırlar ve onları kendileri için çalıştırmaya başlarlar. Bu süre boyunca Clinton, ikiliyi uzaktan izliyordur.

Bir akşam ikili evlerinden alınır ve boş bir araziye getirilir. Ellerine kürek verilerek bir ceset gömmeleri istenir. Ne yapıncaklarını bilemeyerek hemen Clinton’ı ararlar ve ceset torbasından telefon sesi gelir, açıp baktıklarında Clinton’ın cesediyle göz göze gelirler.

Esin Özcan / info@refleksif.com

Devamını Oku

Dizi

İlk ve Son’un ikinci sezonunun okuma provası yapıldı

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı.

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı. Bir romantik ilişkinin ‘ilk’ anından ‘son’ anına kadar yaşanabilecek tüm dinamikleri izleyicilerin beğenisine sunan ‘İlk ve Son’ dizisi ikinci sezonuyla yine kalplerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe Başrolde!

‘İlk ve Son’un ikinci sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrolleri paylaşarak izleyicilere tüm duyguları yaşatacak bir çifte hayat verecek. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’ 2024 yılında BluTV’de olacak.

Devamını Oku

Dizi

House of The Dragon’un ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı

17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak House of the Dragon’un ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni sezonu için nefeslerin tutulduğu dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturmak için geri sayımda. 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı.

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

‘House of The Dragon’ 17 Haziran’da BluTV’de.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com