Bizimle İletişime Geçin

Müzik

Oktoberfest coşkusu Ankara’ya taşınıyor

Oktoberfest müzik severleri 23 ve 24 Eylül’de ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi’de müziğin ritmine katılmaya davet ediyor.

“Aşkın Olayım” parçasıyla ortalığı kasıp kavuran, Türk pop müziğinin en çok konuşulan isimlerinden Simge; Türk rock müziğinin tartışmasız en güçlü gruplarından Duman; romantik aşk şarkılarının kadife sesli ismi Feridun Düzağaç, rock’n roll’un en güçlü temsilcilerinden Yüksek Sadakat, kendine has duruşu ve şarkılarıyla kalplerde yer eden Redd, saf rock müziğin efsane topluluğu Malt, “Ben Senden Vazgeçtim” ile son dönemin en başarılı çıkışlarından birine imza atan Skapova ve sevilen ekip Random, Oktoberfest coşkusunu Ankara’ya getiriyor.

Oktoberfest müzik severleri 23 ve 24 Eylül’de ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi’de müziğin ritmine katılmaya, sınırsız eğlence ile unutulmaz festival deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Bu muhteşem müzik şölenini kaçırmayın.

Müzik

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı

Gökhan Türkmen, Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Gökhan Türkmen, An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 24 Eylül Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda kolay kolay unutulmayacak bir senfonik konserine daha imzasını attı.

Events Across Turkey’in, organize ettiği konser serisi kapsamında An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, sergiledikleri rüya gibi konser performansında, binlerce kişi tüm şarkılara dev bir koro gibi eşlik etti. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Türkmen, seyircisi ile sık sık ile sıcak interaktif iletişim kurarak renkli anlar yaşattı.

Her konserinde evlenme teklifi edilmesine alışık olan Türkmen, “Aşk” şarkısını söylemeden önce Bu gece teklif yok mu?” diyerek seyircisi ile şakalaştı.

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Türkmen, “Bitmesin”, “Sen İstanbul’sun”, “Buram Buram”, “Bal”, “Mahşer”, “Büyük İnsan”, “Durum Leyla”, “Taş”, “Çatı Katı”, “Lafügüzaf”, “Aşk Lazım” gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla izleyenlerin kalplerine dokundu.

Devamını Oku

Müzik

Lotusx’ten “Işığım Sensin” yayımda!

Lotusx’in yeni şarkısı “Işığım Sensin” ve klibi, tüm dijital platformlarda yayımda!

“Nerdesin?” şarkısıyla 40 milyon dinlemeye erişen, viral platformlarda da kayda değer bir başarı sağlayan Lotusx, “Işığım Sensin” isimli yeni teklisini yayımladı.

Son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Lotusx, kış aylarına planladığı albümün öncesinde teklilerini arka arkaya yayınlayacağının müjdesini vererek albümden “Işığım Sensin” isimli ilk tekliyi önden dinleyicilerle buluşturdu.

Son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Lotusx, alternatif pop türündeki, synthwave, R&B ve hip hop soslu şarkının söz ve bestesi Rauf Tulgar Çınar imzası taşırken, prodüktör koltuğunda ise aynı zamanda mix & mastering çalışmalarını da yapan YAGZ (Yağız Devrim) yer alıyor. Kış aylarına planladığı albümün öncesinde teklilerini arka arkaya yayınlayacağının müjdesini vererek albümden “Işığım Sensin” isimli ilk tekliyi önden dinleyicilerle buluşturdu.

Lotusx’in yeni şarkısı “Işığım Sensin” ve klibi, Warner Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayımda!

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com