Sahne Sanatları

“Ben Türkan Saylan” 12 Temmuz’da KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda 12 Temmuz Çarşamba, Levent Üzümcü Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Ben Türkan Saylan” oyunu sahnelenecek.

Şehirde kültür, sanat ve eğlencenin nabzını tutan KüçükÇiftlik Park’ın hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda 2023 sezonu, yemyeşil, huzurlu bahçe ortamında sahnelenen oyunlarla devam ediyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda 12 Temmuz 2023 Çarşamba akşamı, Levent Üzümcü Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Ben Türkan Saylan” oyunu sahnelenecek. Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği, Şenay Gürler’in incelikli ve içten yorumuyla sahneye koyduğu “Ben Türkan Saylan”, fedakârlığın, aydınlığın, çağdaşlığın, cumhuriyet ilkelerine bağlılığın en önemli isimlerinden biri olan Türkan Saylan’ın hayatını anlatıyor. Binlerce cüzzam hastasının tedavi edilmesine, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Kardelenler projesi ile 100 bini aşkın kız çocuğunun okuyup meslek sahibi olmasına önderlik eden Saylan’ın hayatından kesitler de sinevizyonla perdeye yansıtılıyor.

Exit mobile version