Bizimle İletişime Geçin

Müzik

Karsu 20 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnede

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’nin ev sahipliğinde Karsu, şarkılarını bu defa eğitimde fırsat eşitliği için söyleyecek.

Caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği modern tınılarla buluşturan piyanist, besteci, söz yazarı, şarkıcı Karsu 20 Temmuz Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda! Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’nin ev sahipliğinde, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak gerçekleşecek konserde Karsu, şarkılarını bu defa eğitimde fırsat eşitliği için söyleyecek. Açılışını TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu’nun yapacağı gecenin sunuculuğunu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer üstlenecek. Gençlerimizin geleceğine umut olmak ve eğitimlerini tamamlamalarına destek vermek amacıyla düzenlenen etkinlikten elde edilecek tüm gelir TEV’e bağışlanacak. Konserin biletleri Bubilet’te ve Biletix’te!

56 yıldır eğitimde fırsat eşitliği için çalışan, Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı (TEV), kurulduğu günden bu yana başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere burs vererek binlerce gencin hayatına dokunmaya devam ediyor.

Türkiye’nin 81 ilinde bursiyerlerine destek veren TEV’in, İzmir Şubesi cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir konserle kutluyor. 20 Temmuz 2023 Perşembe akşamı saat 20.30’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konserde, piyanonun başında devleşen, hareketli performansı, şarkıları ve farklı yorumuyla son dönemin adından başarıyla söz ettiren ismi Karsu şarkılarını bu defa TEV bursiyerleri için söyleyecek.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenecek konserin açılışını TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu yaparken, gecenin sunuculuğunu ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer üstlenecek.

TEV İzmir Şubesi’nin bu yıl yedincisini düzenlediği ve artık gelenekselleşen bağış konseri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle düzenleniyor. Aydınlık geleceğimizin mimarı olan gençlerin eğitim yolculuklarına ışık tutmak amacıyla düzenlenen konserin tüm geliri, Karsu adına açılacak fon aracılığıyla Türk Eğitim Vakfı’nın ülke çapındaki çalışmalarına aktarılacak.

Müzik

Evdeki Saat’ten yeni tekli: Acı ve Istırap

Haziran ayına ‘Biraz Ağladım’ adlı parçasıyla başlayarak yeni parçalarının haberini veren Evdeki Saat üretimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haziran ayına ‘Biraz Ağladım’ adlı parçasıyla başlayarak yeni parçalarının haberini veren Evdeki Saat üretimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sanatçının beğenilere sunduğu yeni parçası ‘Acı ve Istırap’ eğlenceli ve bir o kadar da melankolik bir dans parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Yaz döneminin ikinci üretiminde alıştığımız Evdeki Saat tınılarından farklı bir üretimle karşılaşıyoruz. ‘Acı ve Istırap’ sanatçının çoğu parçasından daha sert ve elektronik bir çalışma. Parça, sanatçının şarkıya adını veren hissiyat ve duygularından arınmasını ve çıkış yolu aramasını konu alıyor. Parçanın aynı anda yayınlanan klibi, ‘Biraz Ağladım’da da olduğu gibi Baran Keskin yönetmenliğinde çekildi. Söz, beste, aranjman ve miksajında Eren Alıcı’nın yer aldığı parçanın mastering’i ise yine Emre Malikler’e emanet. Kapak fotoğrafı ise Göksu Yangın tarafından çekildi.

Devamını Oku

Müzik

Emre Fel listelerde yine 1 numara!

Emre Fel, son teklisi Sana El Pençe Durmam ile yine listelerde zirveye yerleşti. 

Yeni Anadolu ismini verdiği tarzı ile son dönemin en çok dinlenen isimlerinden olan başarılı sanatçı Emre Fel, son teklisi Sana El Pençe Durmam ile yine listelerde zirveye yerleşti. 

Veda Türküsü albümünde yer alan Senden Güzeli Mi Var ve Veda Türküsü şarkıları ile radyo tvlerde çok çalanlar listesinde uzun süre kalan Emre Fel, şimdi de son teklisi Sana El Pençe Durmam ile dijital streaming platformlarında başarısına başarı katıyor. 

Apple Music Top 100 Türkiye listesinde, YouTube En Popüler 100 Müzik Videosu listesinde, Türkiye’de En Çok Shazam’lanan Parçalar listesinde 1 numaraya yerleşerek zirvenin sahibi olan sanatçı, Spotify En İyi 50 Türkiye listesine de 4 numaradan giriş yaptı. 

Yaz boyu konserleri devam edecek olan Emre Fel, biletleri tükenen konserleri aracılığıyla da dinleyicilerle buluşuyor. Emre Fel, 5 Temmuz’da Balıkesir Erdek Orion Performance Hall, 6 Temmuz’da Kırklareli Pınarhisar Belediyesi, 13 Temmuz’da İstanbul Bakırköy Aqua Florya, 18 Temmuz’da Aydın Kuşadası Gençlik Festivali, 19 Temmuz’da Sakarya Sapanca Açık Hava Tiyatrosu, 26 Temmuz’da İstanbul Beylikdüzü Mask Beach ve 27 Temmuz’da Niğde Bor Kayabaşı Amfi Tiyatrosu’nda konser verecek.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com