Bizimle İletişime Geçin

Müzik

Cem Yenel’den yeni tekli: Beni Sevemiyosun

Türkçe Pop müzikteki yerini sağlamlaştıran Cem Yenel, ”Beni Sevemiyosun” isimli yeni teklisini Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı.

Pusula, Alt Tarafı Bir Ömür Özlerim ve Mevsimler Gibi şarkılarıyla Türkçe Pop müzikteki yerini sağlamlaştıran söz yazarı, besteci ve yorumcu Cem Yenel, ”Beni Sevemiyosun” isimli yeni teklisini Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı.

Beni Sevemiyosun şarkısında sevgiliye seslenen Cem Yenel, dinleyiciye Latin ritimleri ile zenginleşen bir pop şarkısı sunarak baharın ve yazın keyifli havasını şarkısında hissettiriyor.

Şarkının sözlerini yakın müzisyen dostu Çağan Şengül ile birlikte kaleme alan  sanatçı, bestesine kendi imzasını attığı ”Beni Sevemiyosun” şarkısının düzenlemesinde ise Kaan Pars ile çalıştı.

” Giderken sevmeye devam ediyorsun.”

Cem Yenel, Beni Sevemiyosun isimli şarkısı ile ilgili duygularını şu şekilde ifade ediyor: ” Beni Sevemiyosun bir ilişkinin sonlarına geldiğini hissettiğinde karşı tarafın da mutlu olmasını istediğin ve gitmen gerektiğini anladığın evreyi anlatıyor. Çünkü sonuç olarak belki de hayatında en çok sevdiğin insanın hayatından gidiyorsun ve giderken de sevmeye devam ediyorsun. Belki de her şeyin bir son kullanma tarihi var ve birlikteliği bu gerçekle, o kişiyi de her şeyiyle sevmek bunu gerektiriyor. Beni Sevemiyosun uzun zamandır dinlediğim ve müziğimde yer vermek istediğim latin elementlerini kullandığım bir şarkı oldu. Şarkıyı ilk yazdığımda bir ballattı ama sonrasında bir sürü müzisyen arkadaşımı bize çağırdım, Dorukhan Doruk, Çağan Keskin ve Kaan Pars’la tartımının regatona çok gidebileceğini düşündük ve dümenimizi bu yöne çevirdik. Ben de bu kontrastı çok sevdim çünkü arkasındaki hikayeleri her kick vurduğunda iliklerine kadar hissedebiliyorsun. Aranjede yine Kaan Pars var. Şarkının ikinci pre-chorus’unda Çağan Şengül sözleri var. Yazmayı bitirdiğimde ikinci dönüş için bir şeylerin eksik olduğunu hissettim ve Çağan’dan yazmasını istedim. Aynı zamanda şarkı boyunca back vokalleri ve şarkının sonunda sürpriz bir outrosu var. Çok özel bir renk kattığına inanıyorum. Bu şarkının her şeyiyle kendi rengimi her ayrıntısıyla ortaya koyabildiğim tam bir Cem şarkısı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak yaşadıklarımı yazıyorum ama bu şarkımda yazdıklarımı yaşadım diyebilirim. Şarkıda “Bu şehre iyi bak” diyorum. Şimdiyse bir süre İrlanda’da olacağım ama şarkıyı yazdığımda bu kesin değildi. Biraz tavuk yumurta ilişkisi gibi.”

Cem Yenel’in Beni Sevemiyosun isimli yeni şarkısı 28 Nisan tarihi itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Müzik

Kendimden Hallice’nin yeni şarkısı ‘’Duramam Anla Beni’’ yayımda

Kendimden Hallice grubunun soft rock, indie ve slow pop türlerinin ağırlıklı olarak hissettirdiği “Duramam Anla Beni” teklisi yayına girdi.

“Hatamı Dansa Kaldırdım”, “Böyle Gitme”, “Sakince Yoruldum” ve daha birçok şarkısı ile milyonları aşan dinlenme rakamlarına sahip başarılı rock grubu Kendimden Hallice, ‘’Duramam Anla Beni’’ isimli yeni teklisini 27 Eylül’de takipçileriyle buluşturdu.

Soft rock, indie ve slow pop türlerinin ağırlıklı olarak hissedildiği “Duramam Anla Beni” söz ve bestesi Ozan Özalp’e, düzenleme, mix ve mastering çalışması ise Cem Coşkun’a ait.

Prodüktörlüğünü Kendimden Hallice grubu ile Cem Coşkun’un üstlendiği çalışmada Ozan Özalp’in kendine has vokal tarzı, ilk defa bir şarkılarında ud enstrümanını kullanarak yarattıkları bambaşka bir hava ve şarkının sözleri dikkat çekiyor.

Kendimden Hallice’nin yeni şarkısı “Duramam Anla Beni”, 27 Eylül tarihinden itibaren Warner Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Devamını Oku

Müzik

Venüs’ün “Cehennem”i güçlü ve isyankar tavrı ile dikkat çekiyor

Venüs’ün nu metal, alternatif rock ve hardcore türlerinden esintiler taşıyan ilk single çalışması “Cehennem” 1 Ekim’de tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Türk rock müziğinin yeni sesi Venüs, ilk single çalışması “Cehennem” ile müzik dünyasına güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Söz ve bestesi Venüs’e ait olan “Cehennem”in aranje, mix ve mastering süreçleri usta prodüktör Genco Arı tarafından gerçekleştirildi.

Korku, cesaret ve insanın kendi sınırlarıyla hesaplaşmasını anlatan şarkı, Türk rock müziğinde özlenen güçlü ve isyankar tavrı yeniden gündeme taşıyor. Venüs, şarkısı hakkında şunları söylüyor: “Bu dünya, bizim cennetimiz olabilecekken, cehenneme dönüştüren de biziz. Cehennemden çıkış, içimizde başlıyor.” 

Nu metal, alternatif rock ve hardcore türlerinden esinlenerek yapılan şarkı, dinleyiciye zengin ve dinamik bir müzikal doku sunuyor.

Venüs, “Cehennem” ile dinleyicileri içsel bir yüzleşmeye davet ediyor.

 “Cehennem” Pinklimo Entertainment etiketi ile 1 Ekim’de tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com