Kitap

Bizimle Başladı, Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı

New York Times çoksatanlar listesinin yıldızlarından Colleen Hoover, sinemaya uyarlanan Bizimle Başladı Bizimle Bitti romanına devam ediyor.

New York Times çoksatanlar listesinin yıldızlarından Colleen Hoover, sinemaya uyarlanan Bizimle Başladı Bizimle Bitti romanına devam ediyor: Bizimle Başladı, Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı! Hoover, Bizimle Başladı’da Lily’le Atlas’a bir şans daha vererek gençlik ateşini yeniden alevlendirmek istiyor. İki ana karakterinin bakış açıları arasında geçiş yapan roman bir yandan Atlas’ın geçmişi hakkında daha fazla şeyi açığa çıkarıyor, öte yandan da gerçek aşk için ikinci bir şansı kucaklayan Lily’nin izini sürüyor.

Epsilon, New York Times çoksatan yazarı Colleen Hoover’ın çok sevilen kitaplarını ülkemizdeki okurlarla buluşturmaya devam ediyor.

Lily ve Atlas, beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya geldikten sonra birbirlerini ve yaşadıkları her şeyi düşünmeden edemezler. Ancak aralarındaki yakınlık göründüğü kadar basit olmayabilir. Lily kızının iyiliğini ve Ryle’ın Atlas’la olası bir ilişkiye vereceği tepkiyi göz önünde bulundurmak zorundadır.

Exit mobile version