Bizimle İletişime Geçin

Dizi

Teşkilat 60.bölümde de zirvede: Ömer deşifre olacak mı?

‘Teşkilat’,  8 Ocak Pazar akşamı altmışıncı bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’,  8 Ocak Pazar akşamı altmışıncı bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı bölümde Teşkilat her üç kategoride de Pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

‘TEŞKİLAT’ 60. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hartley, Celin’in çıkan çatışmada vurulmasıyla büyük bir yıkım yaşadı. Helen kardeşine bunu yapanları yakalamak için harekete geçerken babasından ve Francis’ten hesap sordu. 

Celine’in vurulmadan önce Ömer’in istihbaratçı olduğunu öğrenmesi üzerine karargah Ömer’in deşifre olması tehdidine karşı tüm önlemleri aldı. Ömer ise görevine devam edip saldırganlar hakkında ipucu elde etmek için Hartley’le görüşmek için soluğu hastanede aldı.

Karargah ekibi eylemi gerçekleştirenlerin peşine düştü. Ömer de Hartley’in görevlendirmesiyle Francis’le birlikte Celine’i vuran saldırganın bulunduğu adrese gittiler. Diğer yanda Korkut Helen’e yakınlaşmak için Helen’e zor günlerinde destek oldu. Ancak Korkut’un Helen’in yanında olmasıyla Ömer’le yolu kesişti. 

Efkar, peşindeki adamlar hakkında bir bilgi edindi. ‘David Hartley’ ismini duyması ona Bosna’dan bazı şeyleri hatırlattı. Ömer ise Celine’in intikamını almak için gittiği adreste deşifre olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de! 

Dizi

İlk ve Son’un ikinci sezonunun okuma provası yapıldı

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı.

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı. Bir romantik ilişkinin ‘ilk’ anından ‘son’ anına kadar yaşanabilecek tüm dinamikleri izleyicilerin beğenisine sunan ‘İlk ve Son’ dizisi ikinci sezonuyla yine kalplerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe Başrolde!

‘İlk ve Son’un ikinci sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrolleri paylaşarak izleyicilere tüm duyguları yaşatacak bir çifte hayat verecek. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’ 2024 yılında BluTV’de olacak.

Devamını Oku

Dizi

House of The Dragon’un ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı

17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak House of the Dragon’un ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni sezonu için nefeslerin tutulduğu dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturmak için geri sayımda. 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı.

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

‘House of The Dragon’ 17 Haziran’da BluTV’de.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com