Müzik

Tunç Aydoğmuş Co. “Korkma”yı müzikseverlerle buluşturdu!

Tunç Aydoğmuş Co. “Yanlış Yerde” albümünün ilk teklisi “Korkma”yı video klibiyle beraber dinleyicinin beğenisine sundu.

Tunç Aydoğmuş Co. 28 Ocak’ta yayınlamaya hazırlandığı 8 parçadan oluşan ilk stüdyo albümü “Yanlış Yerde” nin ilk teklisi “Korkma”yı video klibiyle beraber dinleyicinin beğenisine sundu.

Tunç’un şarkı yazımı konusunda yer yer yeni keşfettiği salınımlı ve sakin soundlardan; yer yer ise kökenlerindeki rock, post-rock tınılarından beslendiği albümün ilk single’i “Korkma” albümün geneline dair dinleyicisine ipuçları sunuyor.

Tunç’un akılda kalıcı vokal melodileri, birbirine kilitlenmiş, “groovy” bas, davul ve gitar partlarıyla beraber parçaları yürütürken, albümdeki üflemeliler ve orkestral yaylılar, içinde kaybolabileceğiniz büyük ve etkileyici bir ses dünyasının kapılarını açıyor.

Tunç Aydoğmuş Co. Yanlış Yerde albümünün ikinci teklisi Yorgun Düştüm 25 Kasım’da üçüncü tekli Sürüne Sürüne ise 16 Aralık’ta müzikseverlerle buluşturacak.

6 Ocak’ta albüme adını veren Yanlış Yerde teklisinin yayınlanmasının ardından 28 Ocak’ta albümün tamamına tüm dijital platformlarda ulaşılabilecek.

Yanlış Yerde albümünün yayınlanmasının ardından İstanbul, Ankara ve Eskişehir’de yapılacak lansman konserleriyle dinleyicilerle buluşacak.

Exit mobile version