Kitap

Bahar Orth ‘un yeni kitabı “Tehlikeli Sular” çıktı

Bahar Orth’un nefes kesici bir maceranın içinde filizlenen tutkulu bir aşkı anlattığı yeni kitabı “Tehlikeli Sular” çıktı!

Bahar Orth imzalı polisiye/aşk türündeki “Tehlikeli Sular”, Librum Kitap markası altında okuyucu ile buluştu. Roman; İstanbul’un birbirine komşu ama taban tabana zıt iki semtinde büyümüş Mavi ile Tekin’in akıllardan uzun süre çıkmayacak hikâyesini anlatıyor.

“Tehlikeli Sular”, günlerin birbirini tekrar ettiği sıkıcı hayatına bomba gibi düşen bir karşılaşma sonucu kendisini tehlikelerle dolu bir labirentte bulan Tekin ve aynı labirentte önce av, sonra avcı olan Mavi’nin göz açıp kapayıncaya dek bitecek kadar hızlı ve herkesin hayatını baştan sona değiştirmeye yetecek kadar uzun iki haftasının hikâyesi…

Okur, karakterlerin birbirlerine ve kendilerine yaptıkları tekinsiz yolculuk boyunca yalnızca heyecan dolu bir maceranın kapılarını aralamakla kalmıyor, aynı zamanda toplumdaki eşitsizliğe ve genel geçer değer yargılarına da farklı bir gözle bakma fırsatı buluyor.

“Hayatım boyunca köşeli karakterleri sevmedim, çünkü gerçek değiller”, diyor Bahar Orth. “Her insanın içinde iyiliğe de kötülüğe de meyil edecek bir taraf vardır. Kitabımı zıtlıkların üzerine kurdum. Zengin ile fakir, yalanla gerçek, aşk ve ihanet bir arada.”

Exit mobile version