Sahne Sanatları

Hayko Cepkin ve Elçin Sangu, Jekyll & Hyde müzikalinde devleşti

Hayko Cepkin ve Elçin Sangu’nun muhteşem performanslarıyla sahnede devleştiği Jekyll & Hyde müzikali seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü Jekyll & Hyde müzikali, Antre Production yapımıyla çarpıcı bir prodüksiyonla 23 Ekim Pazar günü Zorlu PSM’de ilk kez seyirciyle buluştu. Hayko Cepkin ve Elçin Sangu’nun muhteşem performanslarıyla sahnede devleştiği müzikal, finalde seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Hayko Cepkin, müzikalde Dr. Jekyll ve Mr. Hyde karakterlerine hayat verirken, Elçin Sangu ise Lucy Harris rolünde seyircinin karşısındaydı. Fatih Al, Umut Kurt, Nermin Koçak ve Cenk Bıyık gibi usta oyuncuların da kadrosunda yer aldığı müzikal sahnede 45 kişilik bir ekip tarafından sergilendi.

Galaya Burcu Biricik, Enis Arıkan, Nur Sürer, Selma Ergeç, Nesrin Cevadzade, Nilperi Şahinkaya gibi birçok ünlü isim katıldı.

Yönetmenliğini Taner Tunçay, genel sanat yönetmenliğini Malcolm Keith Kay, yaratıcı yapımcılığını Feri Baycu Güler, müzik direktörlüğünü Tuluğ Tırpan koreografisini ise Seda Özgiş Kaleci’nin üstlendiği oyun Türkiye’de sahnelenen en büyük bütçeli Broadway uyarlamalarından biri.

Exit mobile version