Yaşam

5. İstanbul Offline Şiir Festivali’nin onur konuğu Hilmi Yavuz

5. İstanbul Offline Şiir Festivali 3-5 Kasım tarihleri arasında, 12 ülkeden toplam 22 şairin katılımıyla gerçekleşiyor. Festivalin bu yılki onur konuğu, şair Hilmi Yavuz.

5. İstanbul Offline Şiir Festivali 3-5 Kasım tarihleri arasında, 12 ülkeden toplam 22 şairin katılımıyla gerçekleşiyor. “Zaman Yolcusu Kalmasın” Geçmişe mi Geleceği mi, siz ne tarafa gidiyorsunuz?” temasını gündeme getirecek festivalin bu yılki onur konuğu, şair Hilmi Yavuz.

5. İstanbul Offline Uluslararası Şiir Festivali 3-5 Kasım 2022 tarihleri arasında çok sayıda ülkeden şair ve sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek. Avrupa Şiir Festivalleri birliği Versopolis üyesi olan ve bu sene “Zaman Yolcusu Kalmasın” Geçmişe mi Geleceği mi, siz ne tarafa gidiyorsunuz? temasını gündeme getirecek olan festival, farklı ülkelerden şairler arasındaki dostluk, etkilenme, tartışma ve iş birliklerini konu alıyor. İstanbul Offline Festivali kapsamında şiir performanslarının yanı sıra çeşitli mekânlarda şiir dinletisi, söyleşi, yuvarlak masa toplantısı, dans ve müzik performansları da düzenleniyor. Bu yıl festivale şair Hilmi Yavuz onur konuğu olarak katılıyor.

Exit mobile version