Müzik

Cem Yenel “Pusula” ile trendlerde!

Türk pop müziğine hızlı bir giriş yapan Cem Yenel, yeni şarkısı “Pusula”yı yayınladıktan üç gün sonra trendlerde 10.sırada yerini aldı.

YouTube video player

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve Türk pop müziğine hızlı bir giriş yapan Cem Yenel, yeni şarkısı “Pusula”yı yayınladıktan üç gün sonra trendlerde 10.sırada yerini aldı.

Güçlü vokali ve iddialı synth melodilerle 80’ler soundunun birleştiği “Pusula”, sanatçının tarzını en iyi yansıtan şarkılarından biri olma özelliğini taşıyor. Söz ve müziği Cem Yenel’in kendisine ait olan şarkının prodüktör koltuğunda Kaan Pars bulunuyor.

Aşık bir adamın, bulunması mümkün olmamasına rağmen aşkını tüm gece arayışını izlediğimiz klip Londra’da çekildi ve klipte sanatçıya fenomen Buket Sena eşlik etti.

Cem Yenel Pusula şarkısıyla ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade ediyor: ”Pusula uçaktayken yazdığım bir şarkı. Arkadaşlarımla tatile giderken ve hatta aramızda şakalaşırken 10 saniyeliğine başka bir alana girdim, melodi ve sözler kucağıma geldi. ‘Bir saniye beni bırakın, bir şey kaydedeceğim.’ dedim. Onlar da buna çok alışkın oldukları için beni kendi halime bıraktılar. Uçağın tekerlekleri yere değdiği an şarkı bitmişti. Genel anlamda şarkı hayalinde yıldızlarla beraber konumlamak istediğin birinin aslında orada olmamasıyla ilgili. Ama varmış gibi yürümeye devam etmek tabii.”

Exit mobile version