Sinema

Çakallarla Dans 6: Efsane kadro altıncı kez birlikte!

Çakallarla Dans 6’nın yayınlanan ilk teaserı büyük ilgi görürken seyircileri yine sinema salonlarına çekmeyi başaracak.

2010 yılından bu yana artan seyirci sayısıyla sinema salonlarını dolduran ‘Çakallarla Dans’ Türk sinemasının en uzun aktif serisi olmakla beraber ilk filmden bu yana ana kadrosunu koruyarak yoluna devam ediyor. 2 Aralık’ta vizyona girecek olan Çakallarla Dans 6 için heyecan dorukta!

Başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz’ın bulunduğu oyuncu kadrosu, serinin altıncı filmi için yeniden bir araya geldi. 12 yıla altı film sığdırmayı başaran ekip, 2 Aralık’ta bu kez yurt dışına, Yunanistan’ın Kos Adası’na uzanan eğlenceli macerasıyla bir kez daha seyirciyle buluşacak.

Altıncı filmde ünlü oyuncular Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan kadroya katılıyor.

Yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği, Murat Şeker’in yönetmenliğini yaptığı ‘Çakallarla Dans 6’, ilk teaserı ile büyük ilgi görürken, seyirci efsane serinin sinema perdesine dönüşünü coşkuyla karşıladı. ‘Çakallarla Dans 6’dan ilk görüntüler kısa sürede yüksek izlenme sayılarına ulaşırken serinin takipçileri sosyal medyada ‘Çakallar’ı trendler arasına soktu.

Exit mobile version