Bizimle İletişime Geçin

Müzik

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye’de sahne alacak

BKM, bu yıl Harbiye konserleri serisinde 6 Ağustos’ta Türkçe Pop müziğinin yıldızı AJDA PEKKAN’ı ağırlayacak.

BKM, bu yıl Harbiye konserleri serisinde DenizBank Açıkhava Etkinlikleri’nde 6 Ağustos’ta Türkçe Pop müziğinin yıldızı AJDA PEKKAN ’ı ağırlayacak.

Yıllara meydan okuyan, sayısız hite imza atan ve bu yıl kariyerinin 60. yılını kutlayan Ajda Pekkan, Türkiye’de tüm zamanların en çok satan ve dinlenen kadın sanatçılarından biri.

Albümleriyle 15 milyondan fazla satış rakamına ulaşan sanatçı, 1977 yılında yayınladığı “Süperstar” albümüyle büyük bir başarıya imza attı ve Süperstar olarak anılmaya başladı. Turneler, sayısız ödül ve liste başarılarının yanı sıra The Hollywood Reporter’ın hazırladığı Gösteri Dünyasının En Güçlü 100 Kadını listesinde de yer aldı.

EFSANE ŞARKILARLA AÇIKHAVA’DA BİR SÜPERSTAR!

Söylediği şarkılar, imza attığı projeler, sahne kostümleri ve konserlerindeki olağanüstü performansıyla süperstar Ajda Pekkan’ın Harbiye Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek konserini kaçırmayın…

Bu unutulmaz gecede Süperstar’a eşlik etmek için biletler, satışta.

Devamını Oku

Müzik

Kıvanç K yeni tekli yayınladı: Dere Boyu Kavaklar

Kıvanç K (Kivanch K), yeni albümü ‘Ex Occidente Doxa’dan ilk teklisi ‘Dere Boyu Kavaklar’ ile dinleyicilerini kültürel bir yolculuğa çıkarıyor.

Türk elektronik müziğinin öncülerinden Kıvanç K (Kivanch K), yeni albümü ‘Ex Occidente Doxa’dan ilk teklisi ‘Dere Boyu Kavaklar’ ile dinleyicilerini kültürel bir yolculuğa çıkarıyor. Saraybosna’dan Mezopotamya’ya, Kafkaslardan Kuzey Afrika’ya uzanan zengin kültür coğrafyamızın tınılarını evrensel bir dille buluşturan bu eser, geleneksel ve modern sesleri harmanlıyor.

Çocukluğunda Anadolu Rock akımının psikedelik ruhuyla tanışan Kıvanç K, bu etkiyi günümüz ‘Tribal Beat’ tarzıyla birleştiriyor. Yerel çalgıları analog ve dijital bireşimcilerle (synthesizerlarla) ustaca harmanlayan sanatçı, geleneksel ve modern arasında benzersiz bir köprü kuruyor.

‘Ex Occidente Doxa’ (Bilgi Batı’dan Yükselir), Kıvanç K’nın daha önce Sezen Aksu ile birlikte çalıştığı ‘Ex Oriente Lux’ (Işık Doğu’dan Yükselir) ve Rakkas ile çıktığı kültürel füzyon yolculuğunun en son durağını temsil ediyor.

Kıvanç K, müziğiyle kültürel sınırları aşıyor ve Doğu-Batı ikilemini reddediyor. Kendisini hem Doğulu hem de Batılı olarak tanımlayan sanatçı, ‘Dere Boyu Kavaklar’ ile bu yorumu dinleyicilerine sunuyor.

Devamını Oku

Müzik

Evdeki Saat’ten yazın üçüncü teklisi geldi: Tavan

Evdeki Saat’in 5 Temmuz’da yayınlanan parçası ‘Acı ve Istırap’ı takip eden üretimi ‘Tavan’ klibiyle aynı anda tüm dijital platformlarda yerini aldı.

‘Biraz Ağladım’ adlı parçasıyla içinde olduğu sessizliği noktalayan ve yeni şarkıları müjdeleyen Evdeki Saat üretimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sanatçının 5 Temmuz’da yayınlanan parçası ‘Acı ve Istırap’ı takip eden üretimi ‘Tavan’ klibiyle aynı anda tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sanatçı, yılın başında çeşitli proje albümlerinde yer aldıktan sonra, Haziran ayında yayınladığı “Biraz Ağladım” ile kendi şarkılarına ara verdiği dönemi sonlandırmıştı. “Biraz Ağladım” ile sessizliğini bozan Evdeki Saat, hit olmaya aday yeni şarkısı “Tavan” ile dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Şarkının nakaratında geçen “Gecenin üçü tavanla bakışırsın, biraz acıtır zamanla alışırsın.” sözleri, dinleyicilere yaşadıkları benzer hikayeleri hatırlatır nitelikte.

Parçanın Evdeki Saat YouTube kanalında yayınlanan klibi, diğer iki klibinde de olduğu gibi Baran Keskin imzalı. Söz-müzik, aranjman ve mix’ten Eren Alıcı; mastering’den ise Emre Malikler sorumlu.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com