Bizimle İletişime Geçin

Dizi

İlk ve Son’un ikinci sezonunun okuma provası yapıldı

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı.

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren izleyicilerde derin bir etki bırakan dizisi ‘İlk ve Son’ için yeni sezon hazırlıkları başladı. Bir romantik ilişkinin ‘ilk’ anından ‘son’ anına kadar yaşanabilecek tüm dinamikleri izleyicilerin beğenisine sunan ‘İlk ve Son’ dizisi ikinci sezonuyla yine kalplerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe Başrolde!

‘İlk ve Son’un ikinci sezonunda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrolleri paylaşarak izleyicilere tüm duyguları yaşatacak bir çifte hayat verecek. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Ortaks Yapım imzalı ‘İlk ve Son’ 2024 yılında BluTV’de olacak.

Devamını Oku

Dizi

House of The Dragon’un ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı

17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak House of the Dragon’un ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni sezonu için nefeslerin tutulduğu dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturmak için geri sayımda. 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olacak dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı.

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

‘House of The Dragon’ 17 Haziran’da BluTV’de.

Devamını Oku

Dizi

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, 6.bölümüyle ekrana gelecek

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamı yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamı yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

6.Bölüm Özeti:

Azem Cihan’la istediği gibi iletişim kuramamanın huzursuzluğu içindedir. Artık hayatında kimi nereye koyacağını da bilememektedir. Cihan, kurşunun hesabını sormanın peşindedir. Ama bir diğer yandan da doktor Elif’le bir gönül macerasının başlangıcındadır. Azem Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Piraye’nin teklifiyle şirketin etkinliğine katılır. Dilber bu durumdan da rahatsız olur. Ve hayat bunların arasında Azem’i beklenmedik bir çatışmanın ortasına savurur.

Devamını Oku

Copyright © 2022 Refleksif.com